Publicat pe

Panouri Radiante Ecosun

Panouri Radiante EcosunPanourile Radiante Ecosun sunt panouri radiante cu infrarosu concepute atat pentru incalzirea spatiilor rezidentiale (in varianta Ecosun U), cat si pentru incalzirea spatiilor industriale (in varianta Ecosun S+).

Produse in Cehia de firma FENIX, panourile radiante Ecosun sunt panouri radinate cu infrarosu de calitate superioara, calitate recunoscuta si apreciata la nivel mondial, dar mai ales pe piata vest-europeana.

Fiind panouri radiante cu infrarosu, panourile radiante Ecosun pot fi folosite pentru incalzire infiderent de natura incaperii, riscurile de incendiu asfixiere sau arsuri produse prin atingere fiind aproape zero.

De asemenea, pot fi folosite pentru incalzirea locala, putandu-se instala in apropierea birourilor sau a locului in care isi desfasoara activitatea anumite persoane, incalzind astfel persoanele si aerul din jur. Dimensionarea se face diferit dupa cum se intentioneaza incalzirea integrala a aerului din incapere sau incalzirea locala, a persoanelor si aerului dintr-un spatiu restrans.

Exemplu de incalzire locala: Intr-o hala de 500 mp unde nu este necesara incalzirea integrala a intregii hale, se instaleaza panouri radiante cu infrarosu astfel incat sa se asigure confortul termic al muncitorilor ce lucreaza pe o suprafata de 50 mp.

Panouri Radiante Ecosun. Montaj

Ca si pozitie de montaj, asemeni celorlalte panouri radiante cu infrarosu, panourile radiante Ecosun se vor instala orizontal, pe tavanul incaperii. Pozitia orizontala este recomandata pentru obtinerea eficientei maxime, insa nu este obligatorie. Cu o dimensionare corespunzatoare, panourile radiante Ecosun pot fi instalate si pe un perete lateral, in pozitie verticala.

Pentru minimizarea consumului se recomanda folosirea unui termostat de ambient. La noi gasiti toate tipurile de termostate: mecanice, electronice, cu fir, fara fir, programabile, neprogramabile si prize termostat.

Daca doriti fiabilitate recomandam termostatele mecanice. Daca doriti precizie le recomandam pe cele electronice.

In cazul in care casa nu este locuita intreaga zi, pentru a se economisi energie, se poate folosi un termostat programabil, astfel incat pe timpul cat lipsiti de acasa panoul sa faca in camera o temperatura mai mica, urmand ca atunci cand va apropiati de casa acesta sa aduca temperatura ambientala la valoarea de confort.

Vizitati magazinul nostru: CLICK AICI

Legat de compozitia panourilor radiante Ecosun, placa frontala este realizata din otel zincat si este acoperita pe interior de un strat de Thermoquartz, ce absoarbe caldura de la sursa de incalzire, stratul exterior fiind din Thermocrystal, material ce creste emisia de radiatie, reducand efectul convectiei.

Suprafata granulata a panourilor radiante Ecosun creste suprafata emitenta de radiatie, facand-o pe aceasta cu 2,5 ori mai mare decat a panourilor radiante cu suprafata neteda, cu aceleasi dimensiuni.

Panouri radiante Ecosun. Alte avantaje:

 • randament ridicat;
 • durata mare de viata (peste 20 ani);
 • garantie 5 ani;
 • efecte benefice pentru sanatate;
 • aspect placut;
 • confort sporit;
 • economie de spatiu;
 • fara curenti de aer;
 • actioneaza asupra mucegaiului;
 • incalzesc uniform incaperea;
 • etc.

Profitati de reducerile noastre: CLICK AICI

2 comentarii la “Panouri Radiante Ecosun

 1. 7 incaperi-birouri sau cabinete medicale hol grup sanitar incaperi sub 20m(14-18) ce panouri ce costuri de exploatare fata de o incalzire clasica pe gaz?
  cu multumiri c gteorgescu

  1. Sunt insuficienta informatiile comunicate pentru a va putea recomanda anumite panouri radiante si a estima un anumit consum. Contactati-ma, va rog, la 0727847616.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *