Publicat pe

Panouri Radiante Galati. Livram in timp record in Galati!

Panouri radiante Ecosun instalate pe tavan
 

Panou radiant instalat pe tavanAvand in vedere problemele actuale din Municipiul Galati, unde sistemul centralizat de incalzire nu va mai functiona incepand cu aceasta iarna, ne-am luat toate masurile necesare pentru a livra panourile radiante comercializate de noi in cel mai scurt timp in acest oras, astfel ca, in principiu, livrarile se vor realiza de pe o zi pe alta.

Pentru galatetii care inca nu sunt hotarati cu privire la alegerea sistemului de incalzire, recomandam panourile radiante cu infrarosu, si nu pentru faptul ca fac parte din obiectul nostru de activitate, ci pentru faptul ca reprezinta cu adevarat o sursa de incalzire foarte buna, din mai multe puncte de vedere. Continuă să citești Panouri Radiante Galati. Livram in timp record in Galati!

Publicat pe

Panourile radiante cu infrarosu- Cea mai buna varianta pentru incalzirea spatiilor industriale (halelor industriale)

 

panouri-radiante-industrialeAi un spatiu industrial (hala industriala) pe care doresti sa il incalzesti? Cauti cea mai buna sursa de incalzire pentru acest spatiu? Atunci ai nimerit unde trebuie.

Dupa cum spuneam in titlu, panourile radiante cu infrarosu reprezinta cea mai buna varianta pentru incalzirea spatiilor industriale (halelor industriale). In randurile urmatoare voi veni cu argumente, pentru a-mi justifica aceasta afirmatie.  Continuă să citești Panourile radiante cu infrarosu- Cea mai buna varianta pentru incalzirea spatiilor industriale (halelor industriale)

Publicat pe

Dimensionare panouri radiante pentru spații cu înălțimea mai mică sau egală cu 3 m

panou-radiant-instalat-pe-tavan
 

Pentru încălzirea spațiilor cu înălțimea mai mică sau egală cu 3 m pornim de la 20 w/mc și majorăm procentual în funcție de caracteristicile camerei, după cum urmează (la sfârșit voi da și un exemplu):

Continuă să citești Dimensionare panouri radiante pentru spații cu înălțimea mai mică sau egală cu 3 m

Publicat pe

De ce recomandăm Panourile Radiante Ecosun?

panouri-radiante-ecosun-tavan-001
 

1. Pentru ca sunt panourile radiante cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca, fiind testate ani de zile pe piata vest-europeana;

2. Prezinta RANDAMENT MAXIM, avand suprafata granulara, prin depunerea de TERMOCRYSTAL (marca inregistrata FENIX), ce favorizeaza marirea cu aproximativ 2,5 ori a suprafetei active a panoului. Puterea radianta in infrarosu este direct proportionala cu marimea suprafetei active a panoului, astfel ca Panourile radiante ECOSUN au cel mai bun raport radiant/convectie, comparativ cu panourile radiante cu suprafata fina sau cu panourile radiante cu suprafata din sticla.

3. Panourile Radiante Ecosun distribuie uniform radiatia, avand raza de actiune circulara (practic 180°), datorita faptului ca inclusiv partile laterale incalzesc radiant, avand depunere de TERMOCRYSTAL.

Continuă să citești De ce recomandăm Panourile Radiante Ecosun?

Publicat pe

Panouri radiante de joasa temperatura (Low Energy)

 

Panou Radiant Dragus 400wPanourile radiante de joasa temperatura (low energy) sunt panouri radiante cu infrarosu destinate incalzirii locale. Panourile radiante de joasa temperatura (low energy) se instaleaza in apropierea biroului sau a altei zone de lucru, pentru incalzirea persoanei care lucreaza in perimetrul respectiv.

De asemenea, se pot instala in zona picioarelor, asigurand confortul termic necesar desfasurarii activitatii in bune conditii.

Totodata, se pot folosi si la saunele cu infrarosu. Continuă să citești Panouri radiante de joasa temperatura (Low Energy)

Publicat pe

Incalzire industriala. Incalzire hale industriale cu panouri radiante

 

panouri-radiante-incalzire-industrialaIncalzirea spatiilor industriale (halelor industriale) presupune, in principal, incalzirea unor incaperi cu volum mare. Exista diferite tipuri de cladiri, cu diferite inaltimi, in care se desfasoara diverse activitati, alegerea solutiei potrivite pentru incalzire fiind un proces foarte important pentru minimizarea consumului de energie si atingerea confortului termic dorit.

Una dintre cele mai bune, daca nu chiar cea mai buna solutie de incalzire a spatiilor industriale, o reprezinta incalzirea cu panouri radiante. Continuă să citești Incalzire industriala. Incalzire hale industriale cu panouri radiante

Publicat pe

Panouri Radiante Ecosun

 

Panouri Radiante EcosunPanourile Radiante Ecosun sunt panouri radiante cu infrarosu concepute atat pentru incalzirea spatiilor rezidentiale (in varianta Ecosun U), cat si pentru incalzirea spatiilor industriale (in varianta Ecosun S+).

Produse in Cehia de firma FENIX, panourile radiante Ecosun sunt panouri radinate cu infrarosu de calitate superioara, calitate recunoscuta si apreciata la nivel mondial, dar mai ales pe piata vest-europeana. Continuă să citești Panouri Radiante Ecosun

Publicat pe

Totul despre termostate ambient (termostate de camera)

 

Termostate ambient (termostate de camera). Generalitati

termostat-electronic-wireless-programabil 8ANumele de termostat deriva din grecescul thermos (fierbinte, incalzire) si statos (a mentine, a regla).

Termostatele ambient (termostatele de camera) sunt regulatori de temperatura ce comanda pornirea/oprirea sistemului de incalzire. Temperatura aerului din incapere este sesizata de catre termostat si cand aceasta scade la o valoare sub cea reglata lasa instalatia de incalzire sa functioneze, iar cand temperatura aerului atinge valoarea setata stabilita inchide echipamentul de incalzire pe care il comanda. Utilizarea optima a unui termostat ambient (termostat de camera) consta in gasirea valorii celei mai scazute de reglaj a temperaturii la termostat, care sa ofere confortul termic dorit. Continuă să citești Totul despre termostate ambient (termostate de camera)

Publicat pe

Dimensionare. Costuri. Studiu de Caz Panouri Radiante cu Infrarosu

 

Dimensionare. Costuri. Studiu de Caz Panouri RadiantePentru dimensionare si stabilirea costurilor de achizitie si consum aferente incalzirii cu panouri radiante cu infrarosu avem in vedere un apartament de 56 mp (suprafata utila), h=2,5 m, cladire construita din placi de beton, izolata pe exterior cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Apartamentul este situat la etajul 4/8, apartamentele din jur fiind locuite si incalzite. In tot apartamentul exista geamuri termopan. Apartamentul este orientat spre Sud. Este situat in Bucuresti. Continuă să citești Dimensionare. Costuri. Studiu de Caz Panouri Radiante cu Infrarosu

Publicat pe

Panouri Radiante cu Infrarosu. Sfatul medicului

 

panouri-radiante-sfatul-mediculuiAcest articol este realizat pe baza raspunsului medicului Dr. Balcan Anisoara, medic indrumator pe forumul forum.romedic.ro, la comentariul d-lui Deznan Toni, utilizator in cadrul acestui forum.

Ideea elaborarii acestui articol a luat nastere in urma comentariilor primite la cateva postari de ale noastre pe pagina de FACEBOOK (https://www.facebook.com/panouriradianteinfrarosii), prin care oamenii au catalogat panorile radiante cu infrarosu ca fiind generatoare de efecte negative pentru organismul uman. Continuă să citești Panouri Radiante cu Infrarosu. Sfatul medicului