Efectul Nanosilver, produs al Panourilor Radiante Sunjoy

Efectul Nanosilver, produs al Panourilor Radiante Sunjoy

Panourile radiante Sunjoy se remarca in randul panourilor radiante cu infrarosu prin EFECTUL NANOSILVER si emisia de ioni negativi. Detalii despre emisia de ioni negativi gasiti AICI. O prezentare detaliata a Panourilor Radiante Sunjoy gasiti AICI.

In ceea ce priveste Efectul Nanosilver, acesta reprezinta o metoda santoasa si sigura de dezinfectie si igienizare a aerului ce intra in contact cu pielea si alimentele. Prin EFECTUL NANOSILVER, bacteriile, virusii si microbii sunt eliminati din incapere inainte de a ajunge in organismul nostru, majoritatea agentilor patogeni fiind eliminati in mai putin de 5 minute de la punerea in functiune a panoului radiant Sunjoy.

Totodata, Panourile Radiante Sunjoy elimina aproape instantaneu fumul si mirosurile neplacute. Sa definim argintul (elementul ce determina efectul nanosilver): argintul este un metal pretios, cunoscut inca din timpuri stravechi, efectele sale benefice fiind cunoscute de grecii si romanii antici.

O altfel de utilizare a Efectului Nanosilver

Evolutia stiintei face ca in zilele noastre efectul nanosilver sa fie folosit prin anumite solutii pe baza de argint coloidal, recomandate ca si cura in tratarea a diferite afectiuni ca: herpes, candida, infectii oculare, negi, gastrita, pneumonie, sindromul Lyme, muscaturi de insecte, rani externe, iritatii, eczeme, inflamatii tegumentare sau ale mucoaselor, etc.  

PROFITATI DE REDUCERILE NOASTRE: CLICK AICI.  

Utilizarea solutiei de argint coloidal confera organismului uman rezistenta la 650 agenti patogeni, pe care ii distruge in mai putin de sase minute. Prin comparatie cu antibioticele, care pot anihila cel mult sase tipuri de agenti patogeni, argintul coloidal nu distruge bacteriile folositoare din colon (bacteriile saprofite), deoarece el se absoarbe in intestinul subtire inainte de a ajunge in colon (intestinul gros).

De efectul nanosilver produs de argintul coloidal putem beneficia pe deplin si la spalarea hainelor, prin adaugarea de solutie de ioni de argint (1-100nm) la fiecare spalare. Astfel, ne protejam de bacterii atat masina de spalat, cat si hainele. Tehnologia Nanosilver combinata cu emisia de ioni negativi si radiatia infrarosie este unica in lume, fiind o inventie pusa la dispozitia Energy Korea, producatorul Panourilor Radiante Sunjoy.

Tot ceea ce am spus despre Panourile Radiante Sunjoy n-am spus doar eu, ci o spun mari institutii abilitate, care au eliberat toate certificatele de calitate in baza carora se comercializeaza aceste panouri radiante cu infrarosu. Dupa parerea mea, Panourile Radiante Sunjoy isi merita toti banii. Dumneavoastra ce parere aveti? ASTEPT COMENTARIILE DUMNEAVOASTRA.  

DORITI CALITATE SI PRETURI MICI? GASITI AICI.

Comentarii

Alin 06 oct. 2014, 12:07 Raspunde
Am inceput sa cred ca aceste panouri radiante sunjoy cu nanosilver sunt cea mai buna investitie pentru sanatatea noastra, din pacate nu sunt si suficient de ieftine ca sa ne permitem instalarea lor in orice casa de locuit... Din cate am inteles, aceasta varianta de incalzire a caselor de locuit are si un inconvenient in cazul retelelor de distributie cu energie electrica mai vechi (cum este si cazul meu), deoarece tensiunea scade in cazul consumatorilor multipli (intr-un apartament in care sunt instalate 4-5 panouri radiante) si astfel scade randamentul panourilor... Exista vreo alta solutie la bloc (in afara de bransamentul individual la reteaua trifazica) pentru compensarea sau eliminarea acestui inconvenient ? Cate panouri si de ce tip se instaleaza intr-un apartament de 2 camere (52 mp), intr-un bloc din beton construit in 1978 ? Multumesc ptr. raspunsurile dvs.
Vezi raspunsurile