Importator panouri radiante cu infraroșu. Cumpără panouri radiante la preț de importator

Importator panouri radiante cu infraroșu. Cumpără panouri radiante la preț de importator

Un importator de panouri radiante cu infraroșu care se respectă pune la dispoziția clienților panouri radiante de calitate, la prețuri fără concurență pe piață. Bineînțeles, când vorbim de prețuri fără concurență, ne raportăm și la calitatea panourilor radiante. Nu putem face o comparație între prețul unui panou radiant de calitate și prețul unui panou radiant care, doar cu numele este panou radiant, în rest lăsând de dorit.

Astfel, dacă ești interesat de achiziționarea de panouri radiante cu infraroșu de calitate la preț de importator, ai nimerit unde trebuie, dat fiind faptul că noi îți oferim panouri radiante importante din Cehia, în varianta panouri radiante Ecosun, panouri de foarte bună calitate, cu eficiență ridicată și durată mare de viață. 

Investind în panourile radiante Ecosun, panouri radiante pe care noi le comercializăm la preț de importator, poți sta liniștit că ai făcut o adevărat investiție, fiind foarte ușor de instalat și de utilizat, durata de viață a acestora fiind foarte mare, putându-te folosi de ele chiar și toată viața.

Importator panouri radiante cu infraroșu. Cum aleg un panou radiant?

Înainte de a-ți achiziționa un panou radiant, măsoară cu atenție camera și analizează gradul de izolație al acesteia, astfel încât să poți răspunde la întrebările din calculatorul pentru dimensionarea panourilor radiante, pe care ți-l punem la dispoziție la ACEST LINK. L-am conceput special pentru tine, pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită, spre a obține eficiență maximă de la panoul pe care intenționezi să îl achiziționezi, calculul putându-l face la orice oră dorești, nemaifiind dependent de consultarea unui specialist.

Dacă intenționezi să-ți achiziționezi alte panouri radiante decât cele comercializate de noi, te sfătuim să nu folosești calculatorul de care am vorbit anterior, deoarece este posibil să constați că nu este totul ok, dat fiind faptul că nu toate panourile radiante de pe piață au eficiența celor comercializate de noi.

După utilizarea calculatorului și identificarea panoului radiant optim pentru camera ta, poți accesa magazinul nostru online, de unde poți achiziționa respectivul panou radiant la preț de importator. Magazinul nostru online cu panouri radiante cu infraroșu îl găsești aici: magazin panouri radiante cu infraroșu.

Importator panouri radiante cu infraroșu. Care este diferența între panourile radiante cu infraroșu și plasmele termice?

Teoretic, diferența dintre aceste două produse ar trebui să fie doar în ceea ce privește aspectul, plasmele termice având aspectul unei plasme TV, de aici revenindu-le și numele însă, deși au un aspect deosebit, multe dintre plasmele termice, unele importate din Turcia, altele din China sau dintr-o altă țară, lasă de dorit, nefiind lucrate la fel de bine precum sunt lucrate panourile radiante cu infraroșu comercializate de noi.

Producătorii plasmelor termice cu infraroșu s-au axat foarte mult pe aspect, intenționând să realizeze produse cât mai subțire și elegante, făcând însă compromisuri în ceea ce privește eficiența, acestea comportându-se, mai degrabă, ca niște convectoare electrice.

Prin reducerea grosimii produsului, producătorii plasmelor termice cu infraroșu au redus grosimea materialului izolator din spatele plasmei, unii chiar renunțând la acest material, efectul fiind reducerea semnificativă a procentului de transformare a energiei electrice în radiație infraroșie și, implicit, reducerea eficienței sistemului de încălzirea.

Importator panouri radiante cu infraroșu. Există panouri radiante pentru încălzirea spațiilor industriale, respectiv pentru încălzirea teraselor închise sau deschise?

Sigur că da. Orice importator de panouri radiante cu infraroșu trebuie să găsească soluții pentru a satisface nevoile oricărui client, atât a celui care are de încălzit un spațiu de locuit, cât și a celui care are de încălzit o hală industrială sau o terasă închisă sau deschisă.

Pentru încălzirea spațiilor rezidențiale (spațiilor de locuit), se folosesc panourile radiante rezidențiale, cel mai des întâlnite fiind panourile radiante albe, însă există și panouri radiante tabloul.

Soluția pentru încălzirea spațiilor industriale, cu înălțimea mai mare de 3 metri, o reprezintă panourile radiante industriale, panouri proiectate special pentru încălzirea unor astfel de spații, de temperatură înaltă, putând fii instalate chiar și la o distanță de 6 metri de la tavan. Însă, pentru cele mai bune performanțe, recomandăm instalarea panourilor radiante industriale la înălțimea de 3,5 metri de la podea, acolo unde se poate. Unde nu este posibilă instalarea în condițiile anterior menționate, recomandăm instalarea la o distanță de maxim 5 metri de la podea.

Acesta panouri radiante cu infraroșu pot fi folosite inclusiv pentru încălzirea teraselor închise, iar de la noi le poți achiziționa la preț de importator.

Deși poate unii nu cred, exisă și soluția pentru încălzirea teraselor deschise, aceasta fiind reprezentată de lămpile cu infraroșu, produse pe care, de asemenea, le poți achiziționa de la noi la preț de importator. Le găsești AICI.

Acestea au un element încălzitor care se încălzește la o temperatură foarte mare, fiind capabile să facă față chiar și în cele mai vitrege condiții meteo. De regulă lămpile cu infraroșu se instalează în apropierea punctelor vizate spre încălzire, îndreptate în direcția acelor puncte, astfel încât radiația infraroșie să se propage pe obiectele și persoanele din raza lor de acțiune.

Lămpile cu infraroșu pot fi folosite inclusiv pentru încălzirea teraselor închise și halelor industriale, unele persoane folosindu-le chiar și pentru încălzirea spațiilor rezidențiale.

Vizitează magazinul nostru online și comandă panouri radiante rezidențiale (albe sau tip tablou), panouri radiante industriale sau lămpi cu infraroșu la preț de importator: CLICK AICI.

Importator panouri radiante cu infraroșu. Există panouri radiante pentru încălzirea camioanelor?

Am ales să dezbatem acest subiect datorită faptului că am fost contactați de persoane interesate să folosească panourile radiante pentru încălzirea camioanelor, justificând că o variantă electrică de încălzire reduce semnificativ costurile aferente încălzirii. Însă, cei interesați de o astfel de încălzire sunt interesați de un produs de putere mică și, în același timp, eficient.

Varianta optimă pentru o astfel de încălzire o reprezintă panourile radiante pentru încălzire locală, de joasă temperatură, acestea având puteri mici, dar suficiente pentru a încălzi cabina unui camion. Având în vedere că suprafața acestora nu ajunge la o temperatură ridicată, radiația degajată nu este foarte puternică, nefiind insuportabilă pentru persoana care se odihnește în cabina camionului.

Aceste panouri radiante cu infraroșu le găsești AICI, de unde le poți și achiziționa la preț de importator, plasând o comandă online. De menționat că aceste panouri radiant cu infraroșu sunt importate din Cehia, calitatea lor fiind una superioară.

Importator panouri radiante cu infraroșu. Pot încălzi o casă cu etaj doar cu panouri radiante cu infraroșu?

Fără probleme. Unele persoane s-au lăsat influențate negativ de unele articole publicate la momentul apariției pe piață a panourilor radiante cu infraroșu, articole scrise de oameni fără experiență în domeniu, fără să fi testat vreun panou radiant cu infraroșu, reprezentând practic niște presupuneri.

Mai mult, la început, din lipsa de experiență a comercianților, s-au vândut panouri radiante cu infraroșu de puteri nepotrivite, subdimensionate, rezultate nefiind cele așteptate.

Oricum, garantat panourile radiante sunt capabile să încălzească singure orice fel de casă, izolată sau neizolată, cu condiția să se aleagă tipul și puterea potrivită. Astfel, pentru încălzirea spațiilor rezidențiale folosește panourile radiante rezidențiale, pentru încălzirea spațiilor industriale folosește panourile radiante industriale sau lămpile cu infraroșu, iar pentru încălzirea teraselor sau pentru încălzire la exterior folosește lămpile cu infraroșu.

În ceea ce privește puterea, folosește calculatorul pe care ți-l punem la dispoziție CLICK AICI.

Și pentru că ai ajuns la acest articol din dorința de a cumpăra panouri radiante cu infraroșu la preț de importator, de la noi poți achiziționa panouri radiante rezidențiale de culoare albă, panouri radiante rezidențiale tip tablou, panouri radiante de joasă temperatură, panouri radiante industriale și lămpi cu infraroșu la preț de importator. Astfel, te invită să vizitezi MAGAZINUL NOSTRU ONLINE de panouri radiante cu infraroșu și să plasezi o comandă online, urmând ca în 1-2 zile panourile să ajungă la adresa pe care ne-o vei comunica.

Comentarii