Panouri radiante de joasa temperatura (Low Energy)

Panouri radiante de joasa temperatura (Low Energy)

Panourile radiante de joasa temperatura (low energy) sunt panouri radiante cu infrarosu destinate incalzirii locale.

Panourile radiante de joasa temperatura (low energy) se instaleaza in apropierea biroului sau a altei zone de lucru, pentru incalzirea persoanei care lucreaza in perimetrul respectiv.

De asemenea, se pot instala in zona picioarelor, asigurand confortul termic necesar desfasurarii activitatii in bune conditii.

Totodata, se pot folosi si la saunele cu infrarosu.

Cum facem economie cu panouri radiante de joasa temperatura (low energy) ?

Cu panouri radiante de joasa temperatura (low energy) putem face economie semnificativa la factura de energie electrica sau gaz in felul urmator: mentinem o temperatura ambientala mai scazuta in camera, iar in apropierea biroului instalam un panou radiant de joasa temperatura (low energy), care va asigura o temperatura confortabila in zona in care ne petrecem majoritatea timpului.

Exemplu de utilizare a unui panou radiant de joasa temperatura (low energy): Avem o hala de 500 mp. Destinatia halei impune mentinerea constanta unei temperaturi de 10 grade. Intr-un colt al halei se afla un panou de control, unde se afla permanent o persoana. Aici putem instala panouri radiante de joasa temperatura (low energy), care vor incalzi persoana respectiva. Un sistem de incalzire prin convectie nu ne poate ajuta in aceasta situatie.

Cum functioneaza un panou radiant de joasa temperatura (low energy)?

Un panou radiant de joasa temperatura (low energy), fiind un panou radiant cu infrarosu, functioneaza pe acelasi principiu prin care Soarele incalzeste Pamantul, incalzind cu prioritate obiectele, aerul fiind incalzit de obiectele respective.

Panourile radiante de joasa temperatura (low energy) le gasiti Aici. Vedeti toate produsele din site Click Aici.

Comentarii

Raluca 28 nov. 2017, 18:45 Raspunde
Buna.Am cumparat un panou de 950w pentru un birou unde sunt 16 mp/2.5. Este pus pe tavan.Mai mult de 19 grade nu se ridica temeratura in conditiile in care teperatura de afara nu a scazut 5 grade.de ce?? La iarna cand afara sunt -20afara.inauntru cate grade sa fie? Poate sa fie defect panoul sau....??!
Vezi raspunsurile