Panouri Radiante Galati. Livram in timp record in Galati!

Panouri Radiante Galati. Livram in timp record in Galati!

Panou radiant instalat pe tavanAvand in vedere problemele actuale din Municipiul Galati, unde sistemul centralizat de incalzire nu va mai functiona incepand cu aceasta iarna, ne-am luat toate masurile necesare pentru a livra panourile radiante comercializate de noi in cel mai scurt timp in acest oras, astfel ca, in principiu, livrarile se vor realiza de pe o zi pe alta.

Pentru galatetii care inca nu sunt hotarati cu privire la alegerea sistemului de incalzire, recomandam panourile radiante cu infrarosu, si nu pentru faptul ca fac parte din obiectul nostru de activitate, ci pentru faptul ca reprezinta cu adevarat o sursa de incalzire foarte buna, din mai multe puncte de vedere.

Cand vorbim de un anumit sistem de incalzire ne gandim, in primul rand, la consum, pentru ca nu suntem un popor bogat, si orice leu economisit este important, iar panourile radiante sunt capabile sa ne ofere caldura de care avem nevoie la costuri foarte bune, fara a mai fi nevoiti sa facem revizii periodice, acestea implicand noi costuri.

Pentru a va face o idee clara in ceea ce priveste consumul de energie electrica, consider de cuviinta sa iau un exemplu concret, astfel ca, pentru incalzirea unui apartament de 2 camere de 45 mp, cu izolatie medie, se va inregistra un consum de aproximativ 330 lei/luna, pentru mentinerea constanta a unei temperaturi de 22 grade C.

In ceea ce priveste costurile de achizitie, pentru ca si acestea sunt importante, pentru incalzirea apartamentului de 45 mp de care am vorbit mai sus, este necedara o investitie de aproximativ 3200 lei, fiind nevoie de 4 panouri radiante, unul in sufragerie, unul in dormitor, unul in bucatarie si unul in baie. In cazul in care te incadrezi in programul initiat de Primaria Galati, prin care acorda un ajutor financiar locuitorilor in cuantul de 3.000 de lei, in scopul achizitionarii unui sistem alternativ de incalzire, va mai trebui sa scoti din buzunar doar 200 lei.

Noi comercializam diferite tipuri de panouri radiante, pentru diferite aplicatii, gama noastra de produse cuprinzand doar panouri radiante de calitate superioara, cu durata mare de viata si eficienta ridicata. Oferim garantie de 5-10 ani la panourile radiante comercializate de noi.

Panouri radiante Ecosun instalate pe tavan

Panouri Radiante Galati. Ce panouri radiante iti recomandam!

In situatia in care locuiesti intr-o casa din Galati cu inaltimea de pana la 3 m, iti recomand panourile radiante rezidentiale, pe care le gasesti in varianta PANOURI RADIANTE ALBE si PANOURI RADIANTE TIP TABLOU. Aceste tipuri de panouri radiante se preteaza a fi instalate si in spatiile cu inaltimea mai mare, caz in care instalarea nu se va mai face pe tavanul incaperii, ci pe un perete lateral, la aproximativ 2,5 m inaltime, inclinate la un unghi de 45 grade.

Totodata, daca locuiesti intr-un spatiu cu inaltimea de 3,5 m sau mai mare, iti recomand PANOURILE RADIANTE INDUSTRIALE, care sunt special concepute pentru spatiile cu inaltime mare.

Gama noastra de produse cumprinde inclusiv sisteme de incalzire utile pentru incalzirea spatiilor foarte slab izolate sau pentru incalzire la exterior, cum este cazul spatiilor pentru fumatori, in aceste situatii viarianta potrivita reprezentand-o LAMPILE CU INFRAROSU.

In cazul in care doresti sa faci o comanda dar nu stii ce panou radiant sa alegi, venim in ajutorul tau cu un calculator, care te va ajuta sa faci alegerea potrivita. Calculatorul il gasesti AICI.

De asemenea, daca ai nevoie de consultanta gratuita, datele noastre de contact le gasesti AICI. Panou radiant industrial Ecosun S+ instalat in hala industrialaIn ceea ce priveste instalarea, panourile radiante cu infrarosu se instaleaza, de principiu, pe tavanul incapere, intr-o pozitie cat mai centrala, spre incalzirea uniforma a spatiului. Ele vor actiona asupra obiectelor din camera, incalzind intr-un mod eficient intreagul spatiu, pierderile de caldura reducandu-se la minim.

Cand realizezi instalarea trebuie sa ai in vedere si necesitatea instalarii unui termostat de ambient, cu rol de a mentine o temperatura constanta in incapere, astfel ca panoul va functiona doar cat este nevoie, spre minimizara costurilor cu incalzirea.

Locuiesti in Galati si vrei sa iti instalezi intr-un timp foarte scurt panouri radiante cu infrarosu? Atunci poti apela cu incredere la serviciile noastre. Livram, in principiu, de pe o zi pe alta.

Si chiar daca nu esti din Galati, vei beneficia de acelasi tratament, deoarece pentru noi fiecare client este important si il tratam asa cum se cuvine.

Nu rata oferta noastra actuala cu panouri radiante cu infrarosu: CLICK AICI.

Comentarii