Panouri-radiante-infrarosii.RO – firmă de încredere

Panouri-radiante-infrarosii.RO – firmă de încredere

În anul 2021 Panouri-radiante-infrarosii.ro a obținut certificatul firmă de încredere, procesul de certificare având la bază o metodă inovatoare prin determinarea coeficientului de opinie și încredere, prin folosirea de tehnologii informaționale moderne.

Astfel, în urma verificării opiniilor clienților din mediul online, Centrul de cercetare a opiniilor clienților a constatat lipsa părerilor negative în mediul online despre Panouri-radiante-infrarosii.ro. Și nu avea cum să fie altfel, dat fiind faptul că Panouri-radiante-infrarosii.ro reprezintă cel mai mare comerciant de panouri radiante cu infraroșu din mediul online, prezent pe piață încă de la începutul acestei metode de încălzirea, cu specialiști bine pregătiți și, mai mult decât atât, bine intenționați, gradul de mulțumite al clienților fiind pe primul loc, scopul firmei, încă de la înființare, nefiind acela de îmbogățire pe termen scurt, ci de dezvoltare a unei afaceri durabile.

Dat fiind faptul că principala noastră activitate o reprezintă comercializarea de panouri radiante cu infraroșu, celelalte produse de pe site reprezentând doar niște accesorii, sau niște alternative pentru cei care nu au posibilitatea achiziționării de panouri radiante, ne-a fost destul de greu la început, clienții fiind foarte reticenți din mai multe puncte de vedere, unii asociind panourile radiante cu microundele, alții aplecând urechea la vorbele aruncate la întâmplare de unii în mediul online, poate din neștiință, sau poate din rea-voință.

Dar, cu seriozitate, sinceritate, profesionalism și perseverență am reușit să-i convingem pe români că panourile radiante cu infraroșu sunt bune, astfel că în prezent foarte mulți români își încălzesc locuințele cu panouri radiante cu infraroșu și sunt foarte mulțumiți de performanțele obținute.

Astfel că, fără a fi lipsiți de modestie, certificatul firmă de încredere este un certificat meritat, scoțând în evidență munca și seriozitatea noastră. Aici poți vizualiza E-CARD-ul nostru: firmă de încredere Panouri-radiante-infrarosii.ro.

Panouri-radiante-infrarosii.RO – firmă de încredere. Ce sunt panourile radiante cu infraroșu?

Pentru cei care au ajuns din întâmplare pe această pagină și nu cunosc foarte bine ce reprezintă încălzirea cu panouri radiante cu infraroșu, menționăm că aceste aparate de încălzit funcționează pe bază de radiații infraroșii, radianții pe care le generează, încălzesc obiectele din încăpere, iar acestea la rândul lor încălzesc aerul. Acest principiu de încălzire este identic cu principiul folosit de soare pentru încălzirea pământului, fiind foarte eficient, cu pierderi minime de energie termică, căldura degajată fiind plăcută și cu efecte benefice pentru organismul uman.

Panourile radiante cu infraroșu se instalează, de regulă, pe tavanul încăperii, aceasta reprezentând varianta optimă de instalare, recomandată de toți producătorii, însă pentru cei care nu au această posibilitate, pentru că nu le permite camera sau pentru că se strică aspectul camerei cu o astfel de instalare, există și posibilitatea instalării pe un perete lateral, cu un compromis în ceea ce privește performanțele, eficiența reducându-se cu până la 20%, cu o astfel de instalare procentul de transformare a energiei electrice în radiație reducându-se semnificativ.

Important de știut și faptul că panourile radiante cu infraroșu se pot instala în orice spațiu, putând fi folosite inclusiv pentru încălzirea spațiilor foarte slab izolate, a halelor industriale și chiar a teraselor deschise.

Bineînțeles, nu orice panou este capabil să facă față în spațiile anterior menționate, existând panouri special concepute pentru încălzirea spațiilor industriale, iar pentru încălzirea spațiilor foarte slab izolate sau a teraselor deschise recomandate sunt lămpile cu infraroșu.

Pentru persoanele iubitoare de frumos, există și varianta panouri radiante tip tablou, cu un aspect deosebit, singura diferență dintre acestea și un tablou fiind aceea că dau și căldură.

La firma de încredere Panouri-radiante-infraroșii.ro găsești panouri radiante cu infraroșu pentru toate aplicațiile: CLICK AICI.

Panouri-radiante-infrarosii.RO – firmă de încredere. Ce panou radiant cu infraroșu să aleg?

Dacă vrei cea mai bună calitate, îți recomandăm cu toată sinceritatea panourile radiante Ecosun, pe care le considerăm cele mai bune panouri radiante de pe piața românească, cu cel mai bun raport calitate-preț.

Le găsești atât în varianta panouri radiante rezidențiale, cât și în varianta panouri radiante industriale. Dacă ești interesat de panouri radiante tip tablou, îți recomandăm panourile radiante Dragus.

Dacă ai de încălzit o terasă deschisă sau un spațiu foarte slab izolat, îți recomandăm lămpile cu infraroșu Veito.

Iar dacă nu știi puterea panoului radiant cu infraroșu optim pentru încălzirea spațiului pe care dorești să îl încălzești, folosește calculatorul nostru, pe care îl găsești AICI. Pentru a comanda online panouri radiante cu infraroșu de calitate de la o firmă de încredere, la prețuri fără concurență, accesează magazinul nostru online: CLICK AICI.

Comentarii