Panouri Radiante Prima

Panouri Radiante Prima

Incalzirea prin Panouri Radiante Prima este o alternativa foarte buna la Panourile Radiante Sunjoy (cele mai calitative panouri radiante infrarosu de pe piata), alternativa venita in sprijinul celor care nu au posibilitatea sa investeasca atat de mult in sistemul de incalzire. Functia terapeutica nu este la nivelul Panourilor Radiante Sunjoy, dar au aceeasi capacitate de incalzire. Dar, daca nu puneti atat de mult accent pe efectele terapeutice produse de turmalina, si doriti sa investiti mai putin si sa obtineti aceeasi eficienta energetica, Panourile Radiante Prima sunt solutia perfecta.

In ceea ce priveste elementul incalzitor al panourilor radiante Prima, acesta este compus in intregime  din fibra de carbon. Placa din fata panoului se incalzeste la aproximativ 90-100 grade si emite raze infrarosii.

Panourile Radiante Prima sunt izolate pe partea dorsala, pierderile de caldura prin tavan sau perete fiind minime. Astfel, toata caldura este radiata in fata cu eficienta de aproape 100%.

Panouri Radiante Prima. Alte avantaje

Alte avantaje Panouri Radiante Prima: GARANTIE 5 ANI, RANDAMENT APROAPE 100%, elimina igrasia, pot fi instalate in absolul orice incapere, nu usuca aerul, regleaza umiditatea in incapere, prezinta un design modern, sunt usor de instalat, usor de intretinut, nu necesita revizii, durata de viata lunga (peste 20 ani), nu produc curent de aer ca in cazul radiatoarelor, riscurile de incendiu, explozie, asfixsiere si arsuri produse prin atingere sunt aproape inexistente.  

PROFITATI DE REDUCERILE NOASTRE:  CLICK AICI.  

Volumul, respectiv suprafata incalzita de fiecare Panou Radiant Prima:

  • Un Panou Radiant Prima de 550w incalzeste o camera de: 0-30 mc; 0-12 mp;
  • Un Panou Radiant Prima de 750w incalzeste o camera de: 30-45 mc; 12-18 mp;
  • Un Panou Radiant Prima de 950w incalzeste o camera de: 45-55 mc; 18-22 mp.

VIZITATI MAGAZINUL CU REDUCERI:  CLICK AICI.  

Panouri Radiante Prima. Cost / consum de energie

  • Panou Radiant Prima de 550w cost mediu lunar 30-70 lei;
  • Panou Radiant Prima de 750w cost mediu lunar 70-95 lei;
  • Panou Radiant Prima de 950w cost mediu lunar 105-120 lei.

Panouri Radiante Prima. Mod de instalare

Montajul Panourilor Radiante Prima se realizeaza foarte simplu, cu un minim de indemanare si o bormasina.

Locul ideal pentru fixarea Panoului Radiant Prima este pe tavan, cat mai aproape de centrul camerei, cu latura mica indreptata spre fereastra, la o distanta de cel putin 1 metru de aceasta. Aici ma refer la camerele in care instalarea unui singur panou este suficienta. Daca ar fi nevoie de mai multe Panouri Radiante Prima, instalarea ideala se realizeaza pe tavan, in pozitii echilibrate, astfel incat sa se asigure distributia uniforma a radiatiei in intreaga incapere.  

OFERTA NOASTRA CU PANOURI RADIANTE INFRAROSU:

In cazul incaperilor cu inaltimi mai mari de 4 m montajul se realizeaza diferit. In acest caz este ideal ca Panourile Radiante Prima sa fie montate pe peretii laterali, la o inaltime de 2,5 m, inclinate la 45 grade fata de tavan, sau suspendate de tavan, la o inaltime de 2,5 m.

Fixarea Panourilor Radiante Prima se realizeaza cu ajutorul a 4-6 holsuruburi, respectiv 4-6 dibluri. Termostatul se instaleaza pe un perete lateral, de preferat in dreptul laturii mai mari a panoului.

Tot ce am spus pana acum cu privire la montajul panourilor radiante Prima nu este batut in cuie. La montaj se tine cont de mai multi factori cum sunt: pozitia mobilei, pozitia prizelor si binenteles, de dorintele utilizatorului. Insa, instalarea Panourilor Radiante Prima in alt loc decat pe tavan poate scadea eficienta cu 5-20%.

Panoul va fi conectat la 220V. Panourile Radiante Prima, ca si Panourile Radiante Sunjoy, isi merita toti banii.  

DORITI CALITATE SI PRETURI MICI? GASITI AICI.

Comentarii

Dumitru 06 feb. 2016, 23:20 Raspunde
Ma intereseaza panourile radiante infrapanel ,toata gama dv.suprafte,
dimensiuni,putre in w,garantie pret.