Panouri Radiante Sunjoy. Printre cele mai calitative panouri radiante infrarosu

Panouri Radiante Sunjoy. Printre cele mai calitative panouri radiante infrarosu

Incalzirea cu PANOURI RADIANTE SUNJOY reprezinta unul dintre cele mai eficiente, daca nu chiar cel mai eficient sistem de incalzire dintre sistemele existente la ora actuala. Nu usuca aerul, reduc costurile pentru incalzire cu pana la 50%, durata de viata lunga (peste 25 ani), nu necesita intretinere speciala (cum este cazul centralelor termice care necesita revizii periodice), produc efecte benefice organismului (prin radiatiile infrarosii emise), nu necesita avize si recomandari, se pot instala in orice tip de incapere (apartament, cabana, spital, biserica, chiar si terase), usor de instalat, etc.

Detalii despre radiatiile infrarosii gasiti AICI.

Panourile Radiante Sunjoy sunt printre cele mai calitative panouri radiante cu infrarosu de pe piata romaneasca. Imi voi sustine aceasta afirmatie in randurile ce urmeaza.

Sistemul de incalzire cu panouri radiante Sunjoy este recunoscut pe plan mondial ca fiind lider in materie de incalzire.

Panouri Radiante Sunjoy. Avantaje

 • cu un randament de peste 96%, incalzirea cu panouri radiante Sunjoy reprezinta cea mai economica metoda de incalzire, achizitionarea unui panou radiant Sunjoy reprezentand o adevarata investitie.
 • GARANTIE 10 ANI;
 • Durata de viata peste 25 ani;
 • ELIMINA IGRASIA IN CEL MULT 2 SAPTAMANI, mentinand umiditatea optima in incapere;
 • EFECT ANTIBACTERIAN 99,9%. Elimina bacteriile din incaperi in mai putin de 5 minute de la punerea in functiune;
 • EFECT DEZODORIZANT 78%;
 • EFECTE TERAPEUTICE MIRACULOASE.
 • ELIMINA APROAPE INSTANTANEU FUMUL SI MIROSURILE NEPLACUTE

Ceea ce face extraordinare Panourile Radiante Sunjoy si le confera un plus fata de celelalte panouri radiante infrarosu de pe piata, este cristalul numit TURMALINA, ce se gaseste aplicat intr-un strat subtire peste elementul incalzitor. Acest cristal are capacitatea de a emana IONI NEGATIVI, cu efect terapeutic exceptional. Si mai extraordinar este faptul ca functia terapeutica a Panourilor Radiante Sunjoy se pastreaza separat de functia de incalzire, asa ca, si atunci cand nu se afla in functiune, efectul terapeutic este realizat.

Detalii despre Turmalina si ioni negativi gasiti AICI, despre Nanosilver AICI.  

PROFITATI DE REDUCERILE NOASTRE: CLICK AICI.  

Efectele terapeutice miraculoase produse de Panourile Radiante Sunjoy au fost constatate de importante institutii de profil din lume, fara a se constata efecte secundare.

Efecte terapeutice produse de Panourile Radiante Sunjoy: amelioreaza durerile; intareste sistemul imunitar; imbunatateste somnul; efect antidepresiv; previne si amelioreaza hipertensiunea arteriala; previne aparitia cancerului, avand un puternic efect anticancerigen; previne aparitia diverselor boli geriatrice; incetineste efectul de imbatranire; amelioreaza, pana la eliminare, sforaitul; imbunatateste respiratia; amelioreaza simptomele menopauzei; imbunatateste vederea si previne aparitia unor boli oculare; previne aparitia nodulilor limfatici; vindeca herpesul Zoster; previne si amelioreaza astmul; previne si amelioreaza un spectru larg de alergii; cea mai buna terapie in vindecarea leucoreei, etc.

 • Sunt omologate de cele mai importante institutii abilitate din lume;
 • Montaj rapid si simplu, fara santier;
 • Nu necesita service, filtre, intretinere, consumabili, tevi de apa, curatat de calcar, sau alte asemenea;
 • Nu produc curent de aer ca in cazul radiatoarelor;
 • Nu produc gaze toxice (CO si CO2);
 • Nu prezinta risc de explozie, incendiu, asfixiere, electrocutare sau alte accidente;

LE PUTETI ACHIZITIONA SI ONLINE: CLICK AICI. 

Panouri Radiante Sunjoy. Montaj

Montajul Panourilor Radiante Sunjoy se realizeaza foarte simplu, cu un minim de indemanare si o bormasina.

Locul ideal pentru fixarea panoului radiant Sunjoy este pe tavan, cat mai aproape de centrul camerei, cu latura mica indreptata spre fereastra, la o distanta de cel putin 1 metru de aceasta. Aici ma refer la camerele in care instalarea unui singur panou este suficienta.

Daca ar fi nevoie de mai multe Panouri Radiante Sunjoy intr-o camera, instalarea ideala se realizeaza pe tavan, in pozitii echilibrate, astfel incat sa se asigure distribuirea uniforma a radiatiei in intreaga incapere.  

VIZITATI MAGAZINUL CU REDUCERI: CLICK AICI.

In cazul incaperilor cu inaltimi mai mari de 4 m montajul se realizeaza diferit. In acest caz este ideal ca Panourile Radiante Sunjoy sa fie montate pe peretii laterali, la o inaltime de 2,5 m, inclinate la 45 grade fata de tavan, sau suspendate de tavan la o inaltime de 2,5 m. Fixarea Panourilor Radiante Sunjoy se realizeaza cu ajutorul a 4-6 suruburi .

Termostatul se instaleaza pe un perete lateral, de preferat in dreptul laturii mai mari a panoului.

Tot ce am spus pana acum cu privire la montajul Panourilor Radiante Sunjoy nu este batut in cuie. La montaj se tine cont de mai multi factori cum sunt: pozitia mobilei, pozitia prizelor si binenteles, de dorintele utilizatorului. Insa, montajul Panourilor Radiante Sunjoy in alt loc decat pe tavan poate scadea eficienta cu 5-20%. Panoul va fi conectat la 220V.

Dupa parerea mea, Panourile Radiante Sunjoy isi merita toti banii. Dumneavoastra ce parere aveti? Astept comentariile dumneavoastra.  

DORITI CALITATE SI PRETURI MICI? GASITI AICI.

Comentarii