Solutii de incalzire birou. Incalzirea eficienta a biroului

Solutii de incalzire birou. Incalzirea eficienta a biroului

Biroul este locul unde ne petrecem o mare parte din timp si este foarte important ca acesta sa ne asigure confortul optim pentru a ne desfasura activitatea. Pe langa multe altele, dotarea biroului presupune si instalarea unui sistem de incalzire bun.

Solutii de incalzire birou sunt foarte multe, dar datoria noastra este sa o alegem pe cea mai buna dintre ele.

Cea mai buna solutie de incalzire birou

Una dintre cele mai bune solutii de incalzire birou, poate chiar cea mai buna, o reprezinta incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu.

Incalzire economica si sanatoasa, incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu asigura incalzirea optima a biroului cu cel mai mic consum de energie. In plus, datorita efectelor benefice pe care radiatiile infrarosii le au asupra organismului uman, incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu asigura starea fizica si psihica de care avem nevoie pentru a ne desfasura activitatea la birou cu maxima eficienta.

Principiul de functionare al panourilor radiante cu infrarosu este identic cu principiul prin care Soarele incalzeste Pamantul. Asemenea Soarelui, panourile radiante cu infrarosu actioneaza cu prioritate asupra obiectelor din raza de actiune, incalzindu-le. Obiectele incalzesc la randul lor aerul din incapere. Acest principiu garanteaza o temperatura uniforma, diferenta de temperatura dintre podea si tavan fiind foarte mica.

Ca si pozitie de montaj, panourile radiante cu infrarosu se instaleaza fie pe tavan, fie pe un perete lateral al camerei, in functie de posibilitatile oferite de camera si de preferintele fiecarei persoane. Insa, in ceea ce priveste montajul, in urma unor studii, s-a constatat ca in cazul incalzirii cu panouri radiante cu infrarosu cea mai buna eficienta se obtine prin instalarea pe tavan.

Pentru persoanele iubitoare de frumos exista si varianta panourilor radiante personalizate. Cu un peisaj imprimat pe placa frontala panoul capata aspect de veritabil tablou. Pe un panou se poate imprima aproape orice fotografie. Detalii despre panourile radiante personalizate (preturi, specificatii tehnice, descrieri) gasiti AICI.

Incalzirea biroului cu panouri radiante cu infrarosu

Intr-un birou, panourile radiante cu infrarosu pot fi folosite atat ca unica sursa de incalzire, asigurand incalzirea completa a spatiului, dar si ca sursa suplimentara de incalzire, pentru a asigura surplus de temperatura necesar.

De asemenea, incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu poate fi folosita si pentru incalzirea locala. Se instaleaza un panou in apropierea biroului, indreptat spre persoana ce lucreaza la birou, asigurand incalzirea aerului din jurul biroului si a persoanei. Dimensionarea se face diferit pentru fiecare mod de utilizare. Este clar ca necesarul de putere pentru incalzirea locala este mult mai mic decat necesarul de putere pentru incalzirea completa a intregului birou.

Principalale avantaje ale incalzirii cu panouri radiante cu infrarosu:

  • consum cu pana la 50% mai mic fata de incalzirea clasica;
  • durata de viata mare (25-30 ani), fara costuri de intretinere;
  • efecte benefice pentru sanatate.

Cititi si articolul despre avantajele incalzirii cu panouri radiante cu infrarosu si alegeti cea mai buna solutie de incalzire birou: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/avantajele-incalzirii-cu-panouri-radiante-cu-infrarosu/.

Vizitati magazinul nostru si profitati de reducerile actuale: Click Aici.

Comentarii

miron 11 aug. 2015, 13:09 Raspunde
acest articol e pe principiul vare sanie şi iarna car! acum cred că era timpul ac!
Vezi raspunsurile