Turmalina si emisia de ioni negativi, un plus pentru Panourile Radiante Sunjoy

Turmalina si emisia de ioni negativi, un plus pentru Panourile Radiante Sunjoy

Emisia de ioni negativi a Incalzirii cu Panouri Radiante Sunjoy se realizeaza in baza unui sistem inovator, la baza caruia sta mineralul numit TURMALINA, cu proprietati deosebite de emitere a ionilor negativi.

Turmalina este o piatra semipretioasa, cu proprietati terapeutice exceptionale, unice pe intreaga planeta. Ionii negativi emisi au rol extrem de important in anihilarea radicalilor liberi, asupra organismului uman producand o multitudine de efecte benefice.

Interesant si important de stiut este ca aceste efecte se realizeaza si atunci cand panoul nu functioneaza, functia terapeutica pastrandu-se separat de functia de incalzire.

Mai multe informatii despre Incalzirea cu Panouri Radiante Sunjoy gasiti AICI.

Turmalina si emisia de ioni negativi. Locul turmalinei in componenta panoului Sunjoy

Ca si parte componenta a panoului radiant Sunjoy, turmalina se gaseste deasupra elementului incalzitor. Aceasta este maruntita, din praful rezultat realizandu-se o pasta care se aplica pe suprafata panoului, respectiv peste elementul incalzitor. Turmalina se gaseste frecvent in natura sub forma de cristale prismatice asociate cu rocile metamorfice (gnaisuri, sist-uri, marmura), sau cu rocile de pegmatit si granit, care s-au transformat prin presiuni si temperaturi ridicate exercitate de straturile vecine.

Turmalina. Formula chimica

XY3Z6[(BO3)3Si6O18(OH,F)4], X=(Ca,Na,K,Mn), Y=(Mg,Li,Al,Mn,FeII), Z=(Al,Mg,Ti,Cr,V,FeIII)  

PROFITATI DE REDUCERILE NOASTRE: CLICK AICI.

Turmalina si emisia de ioni negativi. Proprietati fizice si chimice

Culorile turmalinei sunt foarte variate, de la roz, rosu, albastru, verde, brun, pana la negru, uneori un cristal putand avea mai multe culori. Culoarea turmalinei si totodata, durabilitatea acesteia, este data de modul de combinare in diferite raporturi de amestec cu metale a ionilor de hidroxil si fluor.

Frecvent, in cazul turmalinei se poate constata fenomenul de pleocroism (schimbarea culorii în functie de directia de observare). Cea mai frecventa schimbare este de la albastru la negru.

Turmalina roz este destinata în mod special femeilor, iar turmalina verde este recunoscuta a avea efecte benefice crescute pentru barbati. Cel mai intens efect protector impotriva radiatiilor nocivi il are turmalina neagra (schorlit), iar cel mai intens efect de emisie il are turmalina albastra (indigolit).

Turmalina este o sursa naturala de energie, generand ioni negativi si energie termica (sub forma de raze infrarosii cu lungime de unda mare).  

VIZITATI MAGAZINUL CU REDUCERI: CLICK AICI.

Fiind singurul cristal incarcat electric permanent, turmalina mai poarta denumirea de ,,magnet cristalin. Cele mai multe varietati de turmalina prezinta si proprietatea de piroelectricitate (aparitia unei sarcini electrice in urma incalzirii sau racirii cristalului). Astfel, este singurul material la care s-au observat cele doua proprietati: piezoelectricitatea si piroelectricitatea.

Emisia de ioni negativi are consecinte terapeutice directe asupra organismului uman, stiindu-se faptul ca organismul uman genereaza curent electric de intensitate 0.06 mA, de polaritate negativa sau pozitiva. Turmalina genereaza curenti electrici compatibili cu cei generati de corpul uman, acesti curenti fiind capabili sa echilibreze perturbarile electrice ale organismului uman produse de afectiuni cronice sau acute, radiatii nocive, sau stari patogene.

Incalzirea turmalinei genereaza un camp electric si unul magnetic de intensitate redusa, emite raze infrarosii cu lungime mare de unda si ioni negativi (anioni), aceste fenomene avand efecte benefice asupra organismului uman.  

OFERTA NOASTRA CU PANOURI RADIANTE INFRAROSU:

Turmalina si emisia de ioni negativi. Efecte benefice pentru organism

Printre efectele benefice produse de turmalina (prin emisia de ioni negativi): stimuleaza imunitatea; stimuleaza activitatea sistemului endocrin; stimuleaza functia sexuala; creste fertilitatea; creste acuitatea vizuala; imbunatateste circulatia sangvina la nivel periferic; stimuleaza activitatea sistemului endocrin; efect antistres; revitalizant puternic; efect antioxidant; protector impotriva radiatiilor electromagnetice si emisiilor energetice negative; regenerator hepatic; regenerator al tesutului nervos; efect detoxifiant puternic, etc.

Emisia de ioni negativi, combinata cu tehnologia Nanosilver si radiatia infrarosie este unica in lume, fiind o inventie pusa la dispozitia Energy Korea, producatorul panourilor radiante Sunjoy. Informatii despre Nanosilver gasiti AICI, iar despre radiatiile infrarosii AICI.

Tot ceea ce am spus despre Panourile Radiante Sunjoy n-am spus doar eu, ci au mai spus-o mari institutii abilitate, care au eliberat toate certificatele de calitate in baza carora se comercializeaza aceste panouri. Dupa parerea mea, Panourile Radiante Sunjoy isi merita toti banii. Dumneavoastra ce parere aveti?  

DORITI CALITATE SI PRETURI MICI? GASITI AICI.

Comentarii