Publicat pe

Panouri Radiante Dragus

 

Panouri Radiante Dragus- Generalitati

 

Panou Radiant Dragus 400wCand vorbim despre Panouri Radiante Dragus, vorbim despre panouri radiante de top din piata romaneasca, numarandu-se printre cele mai calitative panouri radiante cu infrarosu. Panourile Radiante Dragus se remarca prin fiabilitate, fiind realizate din materiale de cea mai buna calitate, precum si prin consumul scazut de energie aferenta incalzirii.

Panourile Radiante Dragus sunt panouri radiante cu infrarosu de ultima generatie, elementul incalzitor fiind alcatuit din placi active din materiale compozite, tehnologie de ultima generatie in domeniul incalzirii prin radiatii infrarosii.

Panourile Radiante Dragus se incalzesc foarte repede, timpul de atingere a temperaturii optime de functionare (90 grade C) fiind de aproximativ 5-10 minute.
 

Volumul, respectiv suprafata incalzita de fiecare panou radiant Dragus:

 • Un panou radiant Dragus de 400w incalzeste o camera de: 9-15 mc; 3,6-6 mp;
 • Un panou radiant Dragus de 600w incalzeste o camera de: 20-28 mc; 8-11,2 mp;
 • Un panou radiant Dragus de 800w incalzeste o camera de: 25-38 mc; 10-15,2 mp.

Volumurile sunt orientative, putand exista diferente in plus sau in minus, in functie de gradul de izolare al spatiilor deservite, de posibilitatile de amplasare a acestor Panouri Radiante Dragus si de numarul peretilor exteriori ai spatiului. Valorile precizate se refera la spatii cu pereti exteriori cu izolatie medie: pereti caramida 37,5 cm grosime, tencuiti, ferestre si usi clasice etanse. Dimensionarea Panourilor Radiante Dragus se va face, de asemenea, si in functie de destinatia spatiului respectiv.

 

PROFITATI DE REDUCERILE NOASTRE: < CLICK AICI >

 

Consum mediu/luna Panouri Radiante Dragus:

 • un panou radiant Dragus de 400W consuma in medie lunar 30-50 lei;
 • un panou radiant Dragus de 600W consuma in medie lunar 50-70 lei;
 • un panou radiant Dragus de 800W consuma in medie lunar 70-90 lei.

Consumurile sunt orientative, putand exista diferente in plus sau in minus, in functie de gradul de izolare al spatiilor deservite, de posibilitatile de amplasare a acestor Panouri Radiante Dragus si de numarul peretilor exteriori ai spatiului. Valorile precizate se refera la spatii cu pereti exteriori cu izolatie medie: pereti caramida 37,5 cm grosime, tencuiti, ferestre si usi clasice etanse. Consumul aferent Incalzirii cu Panouri Radiante Dragus este influentat si de destinatia spatiului respectiv.

Un aspect important la stabilirea consumului il reprezinta si tipul termostatului folosit. Un termostat electronic, fiind mult mai precis decat unul mecanic, determina atingerea temperaturii dorite cu cel mai mic consum.

 

VIZITATI MAGAZINUL CU REDUCERI: < CLICK AICI >

 

Panourile Radiante Dragus sunt produse 100% romanesti

Panourile Radiante Dragus pot fi personalizate la cererea beneficiarului, pe un panou putandu-se aplica orice imagine doreste clientul. Astfel, nu ar fi deloc gresit sa le numim Tablouri Radiante Dragus.

Documentatie:

 

DORITI CALITATE SI PRETURI MICI? GASITI AICI

DORITI SA FITI INDRUMATI DE O ECHIPA DE PROFESIONISTI? CONTACTATI-NE

84 de comentarii la „Panouri Radiante Dragus

 1. buna ziua va rog sa trimiteti prin email documentatia technica si instructia de montaj pe tavan din scandura a panoului radiant infrarosu dragus de 950 w si pretul cu discont in lei multumsc cu respect

   
  1. Buna ziua!
   In ceea ce priveste montajul panourilor radiante Dragus, totul este foarte simplu, la indemana oricui. Pentru montajul in lemn aveti nevoie de o bormasina, iar sistemul de prindere se gaseste in pachet. Revin cu un email.

    
 2. Buna ziua , imi puteti face si mie o oferta de panou pentru o garsoniera de 16m/2 inaltime 3,5m situata la parterul unui ploc din caramida in centrul capitalei ?

   
 3. mentionez ca ma refer la suprafata utila a camerei nu si baie si bucatarie

   
  1. Buna ziua!
   In cazul in care locuinta nu este izolata si are doar un singur perete exterior, luand in calcul inaltimea de 3.5m si avand in vedere ca se afla la parter, aveti nevoie de doua panouri radiante Dragus de 800w. Sa fie treaba buna, la unul dintre panouri va mai fac o reducere de 10%, peste reducerile deja existente pe site. Aveti, de asemenea, termstat gratuit pentru fiecare panou.
   Astfel, pretul este de 998+898= 1896 lei + termostat gratuit.
   Consum estimativ (pentru mentinerea unei temperaturi ambientale de 23-24 grade): 160 lei/luna
   Va doresc o zi minunata!

    
 4. Buna,se pot monta si in baie? la o baie mica (200 pe 160) ce panou ar fi indicat?

   
  1. Se pot monta fara probleme si in baie. Pentru dimensiunile respective aveti nevoie de un panou radiant de 400w.

    
 5. Buna ziua
  Ma intereseaza un panou dragus 400w ca aplicatie pentru incalzirea camerei copilului care este situata desupra salii blocului si unde desi am izolat podeaua se simte totusi „radiatia rece”.
  Ca si solutie de montare ma gandesc pe tavan desupra patului la inaltimea de 2.6 m fata de sol.
  Datorita puterii mici a panoului ma gandesc sa montez pe circuitul electric un intrerupator cu variator pentru a avea un minim control, eventual un temporizator pentru alimentarea cu curent a panoului. Va cer parerea ca si solutie suplimentara intrucat pana acum am incercat cu un convector – radiatorul nu face fata pe timp de iarna (amabilii mei vecini inchizand radiatorul de pe casa scarilor pentru a micsora factura pe partile comune si de aceea radiatia rece se face simtita). Va multumesc.

   
  1. Buna ziua!

   Instalarea unui panou radiant cu infrarosu in locul unui convector ar fi o alegere foarte buna, mai ales din punct de vedere al sanatatii copilului. Convectorul usuca foarte tare aerul.

   Nu enumar aici celelalte avantaje ale panourilor radiante. Le gasiti la aceasta adresa: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/blog .

   In ceea ce priveste locul unde intentionati sa instalati panoul este ok.

   Pentru a controla panoul, la acesta se monteaza un termostat care poate fi: mecanic, electronic cu fir neprogramabil, electronic cu fir programabil, electronic fara fir (wireless) neprogramabil, electronic fara fir (wireless) programabil.

   Diferenta dintre un termostat electronic si unul mecanic este ca cel electronic este mai precis. In cazul celui mecanic poate exista o diferenta de +- 1 grad fata de temperatura setata. In schimb, cel mecanic este mai fiabil.

   Diferenta dintre un termostat programabil si unul neprogramabil: In cazul celul programabil se pot seta mai multe programe pentru fiecare zi din saptamana. Este util in cazul in care intr-un anumit interval din zi nu se afla nimeni acasa.

   In ceea ce priveste termostatul wireless, acesta este util in cazul in care va deranjeaza firele prin casa. Pretul este mai ridicat.

   In comentariu ati pomenit de un panou de 400w.
   Inainte de a va spune daca acest panou este potrivit m-ar interesa urmatoarele informatii:

   – dimensiunile camerei?
   – daca peretii sunt izolati?
   – Cati pereti exteriori sunt?
   – Exista termopan?
   – La ce temperatura ajungeti cu radiatorul si care este temperatura dorita?

    
 6. buna ziua
  ca si sarcina termica radiatorul face fata insa aerul se stratifica si in partea de jos a camerei se simte rece, panoul radiant este doar pentru a compensa acest fenomen (si a incalzi local doar zona patutului) intrucat nu reusim sa ajungem la confort datorita frigului care vine de jos in casa scarii de desubt iarna bate vantul tocaria blocului prezentand lufturi foarte mari.
  Ma intereseaza daca pot pune un variator ca acelea pentru lumina pe circuitul de alimentare (presupun ca panoul fiind de natura rezistiva nu este o problema).
  Multumesc

   
  1. Avand in vedere scopul pentru care doriti sa luati panoul, este foarte potrivit un panou radiant Dragus de 400w.
   Se poate pune un variator fara probleme.

   Daca va hotarati sa il achizitionati, astept un email cu datele de facturare si livrare la adresa:
   office@panouri-radiante-infrarosii.ro

   Daca mai aveti si alte intrebari nu ezitati sa mi le adresati.

    
 7. Buna ziua,

  Pentru o camera de 3,20 cu 3 si cu 3 pereti exteriori izolati, de ce panou am nevoie?

   
  1. Datele dumneavoastra sunt incomplete pentru a va face o recomandare cat mai precisa. Dimensionarea este foarte importanta in cazul incalzirii cu panouri radiante infrarosu, iar un comerciant care se respecta si care doreste, in principal, binele cumparatorului trabuie sa trateze cu maxima seriozitate acest aspct.
   Ca si recomandare estimativa, luand in calcul datele furnizate de dumneavoastra, aveti nevoie pentru acea camera de un panou radiant cu infrarosu de 950w.
   Am luat in calcul o inaltime de 2,5m.
   In ceea ce priveste panourile radiante Dragus, cel mai mare panou de acest tip este de 800w. Un singur panou este insuficient. Daca va intereseaza in mod deosebit panourile radiante Dragus va recomand doua de 600w.
   Daca nu tineti atat de mult la achizitionarea panourilor radiante Dragus, putem merge pe panourile radiante Prima. In cazul in care optati pentru panourile radiante Prima, putem mergem pe un panou radiant Prima de 950w.
   O alta varianta, mult mai scumpa, o reprezinta panourile radiante Sunjoy. Acestea au in plus fata de celelalte panouri rdiante un cristal numit TURMALINA, ce se afla aplicat intr-un strat subtire peste elementul incalzitor. Turmalina emite ioni negativi, cu importante functii terapeutice. In ceea ce priveste functia de incalzire nu exista mari diferente. In cazul panourilor radiante Sunjoy recomand, de asemenea, un panou radiant sunjoy de 950w.
   Preturile le gasiti in magazin: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/magazin/
   Daca doriti o dimensionare mult mai precisa, va rog sa imi furnizati urmatoarele informatii:
   – inaltimea?
   – din ce material este construita? Grosimea materialului?
   – Ce material izolator ati folosit? Grosimea materialului izolator?
   – exista geamuri termopan?
   – este casa sau apartament? Daca este apartament, se afla la ultimul etaj sau parter? Daca este casa, podeaua si tavanul sunt izolate?
   – exista camere invecinate neincalzite? (inclusiv sus si jos)

    
 8. Este apartament, eraj 3 din 4, vecinii au incalzire, nu am tavanul sau podeaua izolate, h camera 2,5m, am geam termopan. Acum avem centrala de scara, vreau sa cer debransarea de la incalzire din cauza costurilor. Vreau sa incerc aceste panouri mai intai intr-o camera pt a vedea rezultatele. Camera este izolata prin interior cu celuloza de 2 sau 3 cm, nu mai stiu exact. un perete este din caramida si ceilalti din placa. Peretele din caramida are cam 40 cm

   
  1. Da. Recomandarea precedenta ramane valabila.
   Astfel:
   – Panouri Radiante Prima: 1x950w;
   – Panouri Radiante Dragus: 2x600w;
   – Panouri Radiante Sunjoy: 1x950w.

    
 9. buna,pentru o camera de 21mp. cu un singur perete exterior,la etajul 3,ce imi recomandati?

   
  1. In cazul in care camerele invecinate (inclusiv camerele vecinilor-jos si sus ) sunt incalzite si locuinta este izolata cu izolatie de 10 cm, este suficient un panou radiant cu infrarosu de 950w. Cel mai mare panou radiant marca Dragus este de 800w, asa ca in aceasta situatie putem merge pe un panou radiant Prima 950w sau un panou radiant Sunjoy 950w.
   In cazul in care camerele invecinate (inclusiv camerele vecinilor-jos si sus ) sunt incalzite, iar locuinta este neizolata, va recomanda in felul urmator:
   – Varianta Panouri Radiante Dragus: 2xpanou radiant Dragus 600w;
   – Varianta Panouri Radiante Prima: 2x panou radiant Prima 550w;
   – Varianta Panouri Radiante Sunjoy 2x panou radiant Sunjoy 578w;

   Datele pe care mi le-ati comunicat sunt insuficienta, asa ca recomandare pe care v-am facut-o este una estimativa. Pentru a va face o recomandare corecta, va rog sa imi mai comunicati urmatoarele informatii:
   – materialul din care este realizata constructia si grosimea acestuia?
   – inaltimea?
   – Localitatea in care se afla locuinta?
   – Pozitia camerei (N, S, V, E)? (aici ma intereseaza sa stiu daca aveti soare pe perioada zilei)
   – Exista geamuri termopan?
   – Apartamentele invecinate sunt incalzite?
   – Locuinta este izoolata? Daca da, care este grosimea materialului izolator?

   Pentru a va face o dimenionare cat mai precisa, sunt absolut necesare aceste informatii.
   Dimensionarea este foarte importanta in cazul incalzirii cu panouri radiante cu infrarosu, asa ca trebuie facuta cu maxima seriozitate.

    
 10. buna ziua,inaltimea 2,5,deasupra este o mansarda inca nelocuita,peretele exterior este din caramida si bca,un vecin nu incalzeste,,soare avem la rasarit,garsoniera se afla in satu mare.Panourile dragus emit ioni negativi?

   
  1. Buna ziua!
   Panourile radiante Dragus nu emit ioni negativi.
   Singurele panouri radiante care emit ioni negativi sunt panourile radiante Sunjoy.
   Avand in vedere situatia actuala a camerei, in care mansarda este nelocuita (neincalzita) si un vecin nu incalzite, refac dimensionarea in felul urmator:
   – Varianta Panouri Radiante Dragus: 1xpanou radiant Dragus 1000w + 1xpanou radiant Dragus 600w;
   – Varianta Panouri Radiante Prima: 2x panou radiant Prima 750w;
   – Varianta Panouri Radiante Sunjoy 2x panou radiant Sunjoy 735w;

   Dupa cum observati, a aparut si panoul radiant Dragus de 1000w.
   Zilele acestea voi face unele modificari in magazin: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/magazin/
   Gama Dragus va cuprinde panouri radiante de urmatoarele puteri: 300w, 400w, 600w, 700w, 900w, 1000w.

   La dimensionare am tinut cont de toate datele pe care mi le-ati comunicat, asftel incat sa obtineti cel mai bun randament.

    
 11. Pentru 4 buc panouri dragus 300 w și termostat ambient puteți sa faceți o oferta ….vreau sa le folosesc la o sauna …..Mulțumesc!

   
  1. Avand in vedere tipul si numarul panourilor radiante pe care intentionati sa le achizitionati va pot face urmatoarea oferta:
   – 4x panou radiant dragus 300w = 4x 498 lei = 1992 lei
   – 2 x termostat electronic cu fir 8A = 2 x 85 lei= 170 lei
   TOTAL: 2162 lei
   Discount: 250 lei
   PRET FINAL: 2162-250 = 1912 lei

   Am apreciat ca veti lega cate doua panouri radiante la un singur termostat si drept urmare, in oferta am inclus 2 termostate electronice.

    
 12. 12 m patrati,2.5 inaltime,un singur perete afara(adica fereastra termopan),izolat exterior! Ce panou recomandati? Multumesc!

   
  1. Va recomand un panou radiant Dragus de 1000w(800w).
   Dar totusi, mai doresc niste detalii:
   – vorbim de casa sau apartament? Daca este apartament, ce etaj?
   – camerele vecine cu aceasta camera vor fi incalzite?
   Astept aceste detalii pentru a ma asigura ca este totul ok, dupa care putem discuta si de pret.
   Poate stabilim si un discount.

    
 13. Pentru o camera 5/5, inaltime 2.5 doi pereti exteriori, geamuri termopan , izolatie termica .
  Multumesc

   
  1. Aveti nevoie de doua panouri radiante de 800w.

   Varianta panouri radiate Dragus: 2x panou radiant Dragus 800w
   Varianta panouri radiante Prima: 2x panou radiant Prima 750w
   Varianta panouri radiante Sunjoy: 2x panou radiant Sunjoy735w
   Varianta panouri radiante Ecosun: 2x panou radiant Ecosun 700w

   Pentru oferta de pret contactati-ma la 0727847616.

    
 14. Este vorba de un apartament situat la etj 3/9. Camerele din laterale sunt incazite!

   
  1. Imi mentin recomandarea: un panou radiant Dragus de 1000w (800w) si nu veti avea probleme cu incalzirea. Trebuie sa stiti ca panorile radiante Dragus la forma actuala si la preturile actuale au cam cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

    
 15. Buna ziua!

  M-ar interesa costul/nr. panourilor pentru incalzirea unui apartament la bloc – situat la etaj 4/4 – apartament compus din 3 camere:
  – 1 camera 4×4.5m
  – 1 camera 3.75×2.75m
  – 1 camera 3.5×3.5 m
  – 1 bucatarie 3×3.5 m
  – 1 baie 3/2.5
  Inaltime camere 2,5 m
  Fiecare camera/bucatarie/baie are cate 1 perete exterior (izolat pe interior cu polistiren de 50 mm) , tavanele sunt si ele izolate cu polistiren.
  Peretii blocului sunt din beton
  Geamurile – termopan.
  Poseaua – 2 camere parchet laminat, 1 camera parchet lemn fag, in bucatarie si hol – gresie.

  Consider important sa mentionez ca montarea pe orizontala (pe tavan) cred ca este exclusa – datorita faptului ca blocul nu are acoperis cu tigle – este doar terasat clasic si izolatia este din bitum (am avut probleme cu izolatia acoperisului, am refacut-o acum cativa ani, dar nu se stie niciodata!!!)

  M-ar interesa si daca este necesar un traseu electric separat (ca la aerul conditionat).

  Multumesc.

  Cu stima,
  Doina Silvasan

   
  1. Buna ziua!
   – 1 camera 4×4.5m = 1xpanou radiant Dragus 800w + 1xpanou radiant Dragus 550w
   – 1 camera 3.75×2.75m = 1xpanou radiant Dragus 800w
   – 1 camera 3.5×3.5 m = 1xpanou radiant Dragus 800w
   – 1 bucatarie 3×3.5 m = 1xpanou radiant Dragus 800w
   – 1 baie 3/2.5 = 1xpanou radiant Dragus 700w

   Puteti instala panourile radiante recomandate si pe un perete lateral. Am tinut cont de acest lucru la dimensionare.

   In ceea ce priveste realizarea unui traseu electric separat, nu este absolut necesar. Depinde de instalatia electrica din locuinta. Cel mai bine este ca inainte de achizitionarea panourilor radiante cu infrarosu sa chemati un electrician autorizat sa verifice instalatia. Ii spuneti ce panouri (de ce puteri) doriti sa instalati si in ce camere si astfel, aveti o parere avizata.

   Totodata, va rog sa tineti cont ca panourile radiante Dragus absorb la pornire o putere cu 20% mai mare, ceea ce le ajuta sa se incalzeasca mai repede. De exemplu, cel de 800w absoarbe la pornire 1000w. Trebuie spus acest lucru electricianului.

    
  2. Multumesc, voi tine cont de recomandarile dvs.

    
 16. Va rog sa imi spuneti si mie ptr un spatiu comercial mic(birou) de 3 x 3 si 2,5 m inaltime din care doi pereti sunt compusi din sticla, vitrina, situat la parter ce anume imi recomandati.

   
  1. 1x panou radiant Dragus de 800w.

    
 17. Buna seara. Camera este de 4/4 cu h 2.50. Trei pereti exteriori fara izolatie. Este o casa din caramida de pamant batraneasca cu grosimea zidurilor de 40 cm. cu geamuri termopan. La fel si tavanul are o grosime de 40 cm.
  Va rog sa-mi spuneti ce panou mi s-ar potyrivi?

   
  1. Buna ziua!
   Avand in vedere caracteristicie camerei aveti nevoie de doua panouri radiante Dragus, respectiv de:
   – 1x panou radiant Dragus 800w;
   – 1x panou radiant Dragus 550w;

    
 18. Va multumesc.

   
 19. buna seara,
  o cabana complet din lemn contruita in stil framing cu suprafata locuibila de 42 mp. casa este compusa dintr-o bucatarie open space cu sufrageria o baie si un dressing. baia are 5 mp dressingul 5 mp.
  cate panouri si ce putere este necesara pentru incalzirea acestei cabane.
  toti peretii sunt exteriori cu o izolatie de 10 cm de polisteren expandat de densitate mare.
  cabana va fi construita in judetul arges la 30 km de pitesti catre campulung muscel (in cazul in care conteaza pentru a estima vremea si temperaturile anuale inregistrate)

   
  1. Buna ziua!

   Sufragerie+bucatarie: 3x panou radiant cu infrarosu Dragus 850w
   Baie: 1x panou radiant cu infrarosu Dragus 550w

    
 20. bun seara
  pentru o garsoniera modificata cu camera principala de 4m x 4m, fara pereti exteriori, si cea secundara de 2m x 2m cu un perete exterior cu geam termopan, inaltime ambele de 2,5 m ce panouri imi sunt necesare si la ce pret sunt. Multumesc

   
  1. Buna seara!

   Camera principala: 1x panou radiant 850w = 960 lei
   Camera secundara: 1x panou radiant 500w = 672 lei

    
 21. buna seara la o camera de 42 volum ce fel de panou necesita si un consum provizoru

   
  1. Sunt necesare 2-3 panouri, in functie de inaltime si de izolatie. Ca sa va pot da un raspuns mai exact am nevoie de urmatoarele informatii:
   – ce inaltime are camera?
   – locuinta este izolata? Daca da, ce izolatie?
   – Cati pereti exteriori are camera?
   – exista geamuri termopan?

    
 22. Am o casa cu o amprenta de 90 m2,cu 1 etaj si placa turnata la etajul 1,compusa din 4camere /13-14 m2, 2 bai/ 6m2, living/45m2, bucatarie/12m2,inaltimea camerelor2,5/m2,izolatie de 10cm la exterior,geamuri termopan cu 5 camere tripan. Va rog o oferta de panouri,cantitate ,putere,pret. Va multumesc!

   
  1. Aveti nevoie de:
   – 9 panouri radiante Dragus de 850w + 2 panouri radiante Dragus de 550w.
   La o astfel de comanda, saptamana asta va pot face o reducere de 15%, fata de preturile din site.

    
 23. Va multumesc ptr raspuns. Ramane sa va contactez in momentul cand voi dori sa le achizitionez.

   
  1. Ținem legătura. Numai bine.

    
 24. un panou de 300w ma ajuta sa mentin o temp minima de prevenire inghet intr-un garaj ? (garaj adapostit ,cu usa termopan si pod ) Ce termostat mi-ati putea oferi? Cerind si un discaunt la cit ar ajunge factura?

   
  1. Depinde de suprafata si gradul de izolatie. Pentru mai multe detalii contactati-ma la 0758872506.

    
 25. In cazul unui panou SunJoy, cum pot testa cati ioni negaivi emite? Al meu cred ca nu mai emite nici un ion negativ.

   
  1. Eu nu le mai comercializez. Calitatea nu justifica pretul.

    
 26. Buna ziua! Va rog sa-mi recomandati ce panou sa cumpar pentru o camera , casa la curte, de 16mp, inaltime 2,5m , 2 pereti exteriori, geam termopan, izolata pe exterior cu polistiren de 5cm grosime, vata de sticla in pod. Vreau sa merg concomitent si cu centrala pe gaze. Ma confrunt in aceasta camera cu mucegai si igrasie, fiind cap de coloana, banuiesc.
  Va multumesc.

   
  1. Buna ziua! Va recomand un panou radiant cu infrarosu de 850w. Puteti opta pentru un panou radiant standard (culoare alba) sau pentru un panou radiant personalizat. Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie.

    
 27. Buna ziua,
  As dori sa incalzesc o camera de 3,65×3,5m inaltime 2,53m. Camera este intr-un apartament la etajul doi dintr-un bloc cu 4etaje. Peretii sunt de caramida, cei exteriori avand grosimea de 40cm. Peretii exteriori sunt izolati pe interior cu Multipor de 10cm. Un perete exterior are lungimea de 3,5m si nu are geamuri. Celalat perete exterior are lungimea de 3,65m si suprafata geamurilor este de 3,65 mp. Geamurile sunt de sticla cu rame de lemn; sunt cate doua geamuri(unul spre interior si unul spre exterior). Vecinatatile sunt incalzite. Va multumesc

   
  1. Buna ziua!
   Aveti nevoie de un panou radiant dragus de 850w.

    
 28. Va rog sa-mi spuneti cum este mai bine la o incapere de 2,5m inaltime: 1 panou de 850w sau 1 panou de 300w si unul de 600 w; suprafata este13 mp. Multumesc

   
  1. Buna ziua!

   Daca aveti izolatie buna este suficient un panou radiant de 850w.

    
 29. Am o locuinta compusa din 2 camere de 3,3x3m, un living de cca 22 mp toate cu inaltimea de 2,3m, as dori o oferta la panourile dragus care sa pot fi montate pe peretii laterali . La oferta as dori inclusiv montajul si termostatele. Va multumesc ,tel. 0765363368.

   
  1. In principiu, aveti nevoie de 4 panouri radiante Dragus: 2 panouri radiante de 850w, cate unul in fiecare camera de 3,3×3 si 1x panou radiant Dragus 850w + 1x panou radiant 550w in living.

    
 30. Poate sa duca o instalatie electrica de bloc din anii 80…. 3 panouri a 850 w + consumatorii indispensabili dintr-o casa(televizor frigider calculator ..etc)..?

   
  1. Din punctul meu de vedere, bazat pe experienta a 4 ani de comercializare panouri radiante cu infrarosu, nu veti avea probleme, dar pentru o parere avizata, puteti apela la un electrician autorizat, in scopul de a va face o verificare a instalatiei electrice.

    
 31. Buna ziua, am o lodgie- lungime3m, latime 1,3m, inaltime2,5m cu fatada in termopan cu 3 sticle, tavanul izolat cu vata de 5 cm placat cu rigips la et. 4/4 al unui bloc de beton construit in 1980, cu acoperis de tigla. M-am gandit sa incastrez in tavan un panou radiant, ce varianta imi recomandati? Multumesc!

   
  1. Buna ziua! Va recomand un panou radiant de 550w.

    
 32. Bună ziua
  Am achiziționat o casă cu sistem de încălzire cu panouri Dragus.
  Aș dori să mă sfătuiți cum trebuie folosite pentru o eficiență maximă.
  Eu în momentul de față le opresc când plec de acasă/nu folosesc camera respectivă și le repornesc când mă intorc/folosesc camera respectivă. Menționez că toate panourile sunt dotate cu termostate mecanice.
  Procedez corect în acest fel, in sensul de a nu incarca foarte mult factura de energie?
  Dacă nu procedez corect va rog să mă sfătuiți cum să le exploateze corect.
  Va mulțumesc.

   
  1. Buna ziua! Nu procedati deloc corect. Cat timp tineti panourile radiante oprite camera se raceste, iar cand le porniti acestea merg fara oprire cateva ore bune, pana cand reusesc sa incalzeasca camera (inclusiv peretii) la temperatura optima. Plus ca, pana se incalzeste corect camera nu veti beneficia de cel mai bun confort termic.

   Daca vreti sa faceti putina economie, reduceti temperatura pe termostat cu cateva grade (3-4 grade C) atunci cand plecati te acasa.

    
 33. Buna ziua.Un atelier cu pereti de afara toti,neizolati,2 geamuri de 1/1.5 care sunt din lemn/sticla de 3/5/2.5 m.Intrebarea mea as putea folosi asemenea panouri si care este recomandarea, estimativ cat ar consuma pe luna.Multumesc mult.

   
  1. Bună ziua!

   Având în vedere caracteristicile spațiului, vă recomand fie panourile radiante industriale, pe care le găsiți aici: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/categorie-produs/incalzire-industriala-incalzire-hale/ , fie lămpile cu infraroșu: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/categorie-produs/incalzire-exterior-incalzire-terase-deschise/.

   Aveți nevoie de 2 panouri radiante de 1800w sau 2 lampi cu infraroșu de 2000w. Necesarul de putere pentru încălzirea spațiului respectiv este de 3000w, dar punem 2 aparate pentru distribuția uniformă a radiației în încăpere și încălzirea rapidă, astfel încat să le putem folosi eficient, reducand la minim consumul.

   Consum estimativ pe lună, luand în calcul că se lucrează 12 ore/zi, 5 zile/săptamană, pentru menținerea constantă a unei temperaturi de 20 grade: 350 lei.

    
 34. Buna ziua!
  Pentru 2 camere, fiecare a 16 mp2, cu un singur perete exterior, cu izolatie de 10 cm, ce panouri radiante sunt necesare?
  Ce garantie au panourile Dragus?
  Termostatul este inclus in pretul panoului si de care recomandati, manual sau digital?
  De ce imprimarea unui panou Dragus costa doar 80 de lei, iar imprimarea unui panou Heat costa 300-400 lei?

   
  1. Bună ziua! Vă recomand cate un panou radiant Dragus 1100 (850w) în fiecare cameră. Recomand termostatul digital. Legat de comparația cu HeatX, cred că este mai relevant să-i întrebați pe ei de ce există o diferență așa mare. Pentru ofertă de preț contactați-mă telefonic sau prin email: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/contact/.

    
 35. buna ziua!
  Se poate conecta un panou de 1000w la circuitul de iluminat? ( din Al)

   
  1. În principiu se poate conecta un panou radiant de 1000w la circuitul de iluminat, dar ca să fim siguri trebuie să știm care este secțiunea cablului. În general, la circuitul de iluminat se folosește cablu de 1,5 mm, suficient pentru alimentarea unui panou de 1000w. De asemenea, este importanta și vechimea cablului.

    
 36. Buna ziua. Dormitor 3×3.5. Living 5×3. Bucatarie 2.5×3.5. Baie 1.5×2. Inaltime 2.5. Bloc caramida. Geamuri termopan, izolatie 10. Parter. Ce panouri imi trebuiesc?

   
  1. Buna ziua!
   Va urmatoarele penouri radiante:
   Dormitor 3×3.5= 1x panou radiant 600w
   Living 5×3= 1x panou radiant 850w
   Bucatarie 2.5×3.5= 1x panou radiant 600w
   Baie 1.5×2= 1x panou radiant 300w

    
 37. Buna seara. As vrea sa știu care este diferenta intre un panou radiant dragus si ecosun? Ce panouri mi-ati recomanda pentru un apartament situat la etaj 2, din beton, cu înălțimea de 2.5 m, geamuri termopan, cu următoarele date:
  1 camera de 19 m patrati, un perete exterior neizolat cu 3 pereti încălziti?
  1 camera de 12 m patrati, un perete exterior izolat, 2 pereti incalziti si unul neincalzit?
  1 camera de 8 m pătrați, un perete exterior izolat, 2 pereti incalziti si unul neincalzit?
  2 bai situate în interiorul camerelor fără geam de 5 respectiv 3 m pătrați, fără pereti exteriori, cea de 3 având un perete neincalzit?
  Care ar fii panourile ideale si aproximativ cat ar costa acestea impreuna cu termostate electronice programabile?
  În cat timp de la plasarea comenzii ajung acestea de la dvs. La Sibiu?
  Plata se poate face la livrare ches ?
  O seara buna.
  Astept mesajul dvs aici sau pe mail.

   
  1. Buna seara! In ceea ce priveste cele doua tipuri de panouri radiante, atat Dragus, cat si Ecosun sunt panouri radiante cu eficienta ridicata, dar cele Ecosun sunt mai fiabile, astfel ca nu mi s-a intors niciodata vreun panou Ecosun defect.

   Pentru incalzirea spatiilor descrise va recomand:
   – 1 camera de 19 m patrati: 2x panou radiant 700w
   – 1 camera de 12 m patrati: 1x panou radiant 850w
   – 1 camera de 8 m pătrați: 1x panou radiant 700w
   – in cele 2 bai: cate un panou radiant de 300w
   In ceea ce priveste termenul de livrare, in principiu panourile se livreaza de pe o zi pe alta in orice zona a tarii.
   Puteti achita cash la primire.
   Pentru oferta de pret va rog sa ma contactati telefonic. Datele de contact le gasiti aici: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/contact/

    
 38. BUNA ZIUA.
  Va rog sa-mi spuneti ,pentru o camera de 20 mp cu H=2.4 m ,intr-o casa din lemn izolata cu vata de 15 cm. grosime ,intre 2 pereti de scindura,cu 3 pereti exteriori,tavan izolat cu vata ; ce necesar de caldura am nevoie?
  La putere va rog sa-mi specificati puterea in wati a produsului (sau cea din paranteze) la panourile Dragus.
  Va multumesc

   
  1. Buna ziua!
   Aveti nevoie de o putere instalata de 1200w, astfel ca va recomanda 2 panouri Dragus de 700w (550w): https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/produs/panou-radiant-dragus-700w-550w/.
   La panourile Dragus se ia in calcul puterea din paranteza.

    
 39. Bună dimineața! Pentru o cameră cu o suprafață de 20 m² și 2,3 m înălțime, făcută din paiantă, cu un singur perete exterior, cu fereastră și ușă de tip termopan, e tip de panou mi-ați recomanda?
  Ce garanție oferiți dvs și care este perioada medie de viață a unui panou dragus?

   
  1. Buna ziua!

   Va recomand un panou radiant Dragus 1100(850)w: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/produs/panou-radiant-dragus-800w/. Panourile radiante Dragus au 5 ani garantie. Durata de viata estimata este de 15-20 ani.

    
 40. Buna seara!
  Doresc sa incalzesc o hala de productie (productie mobilier) cu panouri.
  Dimensiunea halei este de 12 ml lungime * 12 ml latime * 2,3 ml inaltime la streasina / 3.5 ml la coama. Doi pereti (exteriori) sunt din caramida de 20 cm, izolati pe exterior cu polistiren de 5cm iar pe interior s-au placat cu rigips, iar ceilalti doi sunt pereti din BCA care despart spatiul meu de al vecinilor. Aceste spatii nu sunt incalzite.
  Am rugamintea sa-mi comunicati un necesar de panouri si un consum de energie lunar.
  Va multumesc.

   
  1. Buna ziua!

   Va recomand 7x Panou Radiant Ecosun S+ 24 2400w (https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/produs/panou-radiant-ecosun-s-24-2400w/).

   Pentru o temperatura de aprox 20 grade, ele vor functiona undeva la 60% din programul de lucru al halei.

    
 41. Bună ziua. Pentru o cameră de aprox. 20-22 mp, tavan înalt (aprox. 3,80 m), un perete exterior, care are geamuri înalte, dar din termopan, ultimul etaj în clădire interbelică, ziduri groase din cărămidă, nu există izolații, ceilalți pereți nu foarte încălziți…ce recomandați? Și ce marcă ar fi mai bună? Ar trebui un panou sau 2? Mă gândesc la o temperatură de 23-25 de grade în cameră. Sistemul de încălzire este cu calorifere, racordate la sistemul de termoficare de la stat. Nu avem instalat gaz momentan. Având în vedere înălțimea, probabil ca îl/le vom monta pe tavan. Mulțumesc

   
  1. Buna ziua! Va recomand 2 panouri Ecosun S+ 18, de 1800w, speifice pentru aceasta inaltime: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/produs/panou-radiant-ecosun-s-18-1800w/.

    
 42. Buna!
  As dori sa încălzesc 3 camere cu suprafețe de 16 mp, 9mp și 10 mp , înălțime 2,5 .
  Apartamentul este izolat .
  Menționez ca sunt branșat la rețea de termoficare și as dori sa știu dacă sistemul montat pe calorifere ia in considerare caldura emanata de panouri .
  Va mulțumesc !

   
  1. Buna ziua!

   Aveti nevoie de:
   camera 16 mp: 1x Panou Radiant Dragus 1100w (850W) 127/60
   camera 9mp: 1x Panou Radiant Dragus 700w (550w) 95/60
   camera 10 mp: 1x Panou Radiant Dragus 700w (550w) 95/60

   Preturile le gatiti aici: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/categorie-produs/panouri-radiante-albe/

   In principiu, sistemul instalat pe calorifere nu ar trebui sa inregistreze caldura emisa de panouri, cu conditia ca panoul sa nu fie instalat foarte aproape.

    
 43. Nota 1000 pentru calitatea produselor și pentru seriozitatea de care a.ți dat dovada.

   
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *