Panouri Radiante Brașov. Livrăm în Brașov de pe o zi pe alta

Panouri Radiante Brașov. Livrăm în Brașov de pe o zi pe alta

Pentru cei din Brașov care sunt interesați de achiziționarea de panouri radiante și vor să achiziționeze panouri radiante cu infraroșu de la noi, un comerciant cu renume în comercializarea cu panouri radiante, cu experiență de peste 9 ani în acest domeniu, este important de știut că livrăm în Brașov de pe o zi pe alta, prin intermediul celor mai titrate firme de curierat din România.

După cum bine se cunoaște, Brașovul este un oraș de munte, unde temperaturile sunt foarte scăzute, astfel că este nevoie de un sistem de încălzire care să facă față diverselor provocări climatice, o variantă foarte bună reprezentând-o încălzirea cu panouri radiante cu infraroșu, în cazul căreia, cu o dimensionare corectă, se pot obține performanțe foarte bune indiferent de temperatura exterioară. Tocmai de aceea, dat fiind faptul că dimensionarea joacă un rol foarte important, am creat un calculator special pentru dimensionarea panourilor radiante cu infraroșu, pe care îl găsiți la acest link. De menționat că acest calculator este valabil doar pentru panourile comercializate de noi, care au anumite specificații tehnice, calitatea lor fiind una superioară.

Aveți însă grijă să nu confundați încălzirea industrială cu încălzirea rezidențială. Încălzirea industrială privește încălzirea spațiilor industriale (halelor industriale), pe când încălzirea rezidențială privește încălzirea spațiilor de locuit. Există panouri radiante speciale pentru încălzirea fiecăruia dintre aceste spații, panouri radiante industriale, optime pentru încălzirea spațiilor industriale, respectiv panouri radiante rezidențiale, optime pentru încălzirea caselor de locuit.

Este foarte important, în primul rând să alegeți tipul de panou potrivit, industrial sau rezidențial, apoi brandul, după care puterea și dimensiunile panoului. De regulă, suprafața panoului este proporțională cu puterea, însă sunt unele panouri dreptunghiulare, iar altele pătrate. Astfel, dacă ai o cameră dreptunghiulară alege un panou radiant dreptunghiular, iar dacă ai o cameră pătrată, optează pentru un panou radiant pătrat.

Totodată, în funcție de dimensiunile camerei, este posibil să aveți nevoie de mai mult de un panou radiant în fiecare cameră.

Panouri Radiante Brașov. Cum se instalează panourile radiante cu infraroșu?

O altă recomandare pentru locuitorii orașului Brașov este ca, atunci când este posibil, să instaleze panoul radiant/panourile radiante pe tavanul încăperii, aceasta modalitate de instalare reprezentând idealul în cazul panourilor radiante cu infraroșu, pentru motivele pe care le găsiți în celelalte articole din blogul nostru.

Deși prin instalarea panourilor radiante pe tavan se obțin performanțe energetice maxime, totuși, cu unele compromisuri puteți instala panouri radiante cu infraroșu și pe perete, cu condiția să le instalați, în cazul camerelor dreptunghiulare, pe peretele cel mai lung al camerei, la o înălțime de aproximativ 1-1,2 m de la podea, în poziție înclinată spre podea, cu o înclinație de aproximativ 45 grade. Totodată, nu uitați de termostat.

Termostatul este aparatul care îți garantează folosirea eficientă a energiei electrice, panoul funcționând doar atunci când este necesar. Se poate instala câte un termostat la fiecare panou radiant, însă există și posibilitatea instalării mai multor panouri radiante pe un termostat. Recomandarea este ca fiecare cameră să aibă termostatul său, nefiind indicat să instalați panouri radiante din camere diferite pe același termostat, dat fiind faptul că este posibil ca o anumită cameră să aibă o izolație mai slabă decât alta, fiind necesar ca panoul să funcționeze mai multă în acea cameră.

Totodată, spre exemplu, poate vă doriți să aveți o temperatură mai ridicată în camera copilului.

Panouri Radiante Brașov. Cel mai bun panou radiant cu infraroșu

Poate ca ați găsit deja pe internet păreri cu privire la cel mai bun panou radiant cu infraroșu, pe care unii îl numesc panou radiant electric, dar dacă dorești să încălzești cu eficiență maximă un apartament sau o casă din Brașov, îți recomand panourile radiante Ecosun, panouri radiante produse în Cehia, de o calitate deosebită.

Panourile radiante Ecosun le găsiți atât în varianta panouri radiante industriale, cât și în varianta panourilor radiante rezidențiale, prețurile fiind destul de mici în raport cu calitatea. Este adevărat că sunt ceva mai scumpe decât alte brand-uri, dar merită investiția, dat fiind faptul că sistemul de încălzirea se realizează odată și bine, nu în fiecare an.

Aceste panouri radiante cu infraroșu sunt optime atât pentru încălzirea caselor cât și a apartementelor, respectiv pentru încălzirea spațiilor industriale, putând fi instalate pe perete sau pe tavan, elementul încălzitor fiind realizat din fibră de carbon, varianta cea mai calitativă.

Panourile radiante Ecosun pot fi folosite atât pentru încălzirea întregii locuințe, cât și pentru încălzirea zonală, a unei porțiuni dintr-o locuință sau dintr-o cameră, această opțiune reprezentând o soluție, spre exemplu, în cazul birourilor, când se intenționează doar încălzirea zonei în care se află biroul. În această situație, dat fiind faptul că restul spațiului este mai slab încălzit, este necesar ca panoul radiant să fie supradimensionat, astfel încât să fie capabil să confere confortul termic dorit.

Panouri radiante Brașov. Pentru cei care pune accent pe aspect

Această secțiune este dedicată locuitorilor din Brașov care pun foarte mult preț pe aspect. Astfel, pentru ei avem o varianta foarte frumoasă, sub brand-ul Dragus, respectiv panourile radiante tip tabloul, panouri radiante cu suprafața imprimată cu diferite imagini, cu diferite peisaje.

Nu întâmplător se numesc panouri radiante tablou, acestea având aspect de veritabile tablouri, necunoscătorii neputând face diferența între un astfel de panou radiant cu infraroșu și un tablou obișnuit.

De cele mai multe ori acestea se instalează pe un perete lateral al încăperii, dar la solicitarea clienților am instalat astfel de panouri radiante și pe tavan și totul arăta foarte bine.

Binențeles, poziția de instalare depinde de imagine.

Panouri radiante Brașov. Există panouri radiante capabile să încălzească spațiile foarte slab izolate?

Desigur, avem soluția și pentru încălzirea spațiilor foarte slab izolate, aceasta fiind reprezentată de o variantă specială de panouri radiante cu infraroșu, respectiv lămpile cu infraroșu, capabile să încălzească cele mai slab izolate spații, în ultima perioadă fiind varianta preferată a proprietarilor restaurantelor pentru încălzirea teraselor interioare, cât și exterioare. Elementul încălzitor încălzindu-se foarte tare este indicat a fi instalate în spațiile de locuit, pentru a se evita atingerea, la o înălțime corespunzătoare.

În situația în care se instalează pe un perete lateral al încăperii nu uitați de înclinația de aproximativ 45 grade.

Lămpile cu infraroșu se pot folosi și pentru încălzirea spațiilor industriale. Este adevărat că nu distribuie radiația la fel de bine ca panourile radiante industriale, dar este o alternativă foarte bună.

Panouri Radiante Brașov. Panourile radiante cu infraroșu pot fi folosite ca unică sursă de încălzirea?

Sigur că da. Având în vedere că în județul Brașov temperaturile sunt foarte scăzute, cu siguranță vă întrebați dacă panourile radiante sunt capabile să încălzească singure spațiul fără o sursă suplimentară.

După cum am confirmat anterior, cu o dimensionare corectă, cu brand-ul și tipul corect ales, panourile radiante pot încălzi orice încăpere, fiind chiar capabile să încălzească și la exterior, fiind folosite în prezent și la încălzirea teraselor deschise.

Mă repet pentru a mă asigura că s-a înțeles: panourile radiante cu infraroșu, sau panourile radiante electrice, cum se mai numesc, reprezintă o alegere de încălzire reușită si pot fi utilizate ca soluție parțială de încălzire, precum și ca element principal.

Astfel, dacă sunteți din județul Brașov și căutați panouri radiante cu infraroșu de calitate, vă invităm în magazinul nostru online, unde găsiți produse de calitate, informații de calitate, servicii de calitate și prețuri bune: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/catalog/magazin-online-panouri-radiante-infrarosu-51.

Comentarii