Panouri Radiante Bucuresti. Daca esti din Bucuresti a doua zi panoul ajunge la tine

Panouri Radiante Bucuresti. Daca esti din Bucuresti a doua zi panoul ajunge la tine

Daca esti din Bucuresti si doresti sa iti achizitionezi panouri radiante cu infrarosu ai ajuns unde trebuie, deoarece livrarile noastre in Bucuresti se realizeaza foarte repede, asta pentru ca sediul nostru este in Bucuresti iar firmele de curierat cu care colaboram actioneaza foarte bine in majoritatea zonelor din Bucuresti.

Si nu doar rapiditatea livrarii produselor ne recomanda. Daca arunci o privire prin magazinul nostru online, vei constata ca la noi se gasesc cele mai populare si implicit, cele mai calitative panouri radiante de pe piata romaneasca, panouri pe care le gasesti la preturi extrem de avantajoase.

Totodata, daca esti pe faza, sunt perioade in care venim cu promotii neasteptat de avantajoase. 

Ce panouri radiante sa achizitionez?

In primul rand, trebuie sa identifici tipul de panouri radiante potrivite pentru natura spatiului tau.

Astfel, daca vorbim de o casa de locuit, atunci potrivite sunt panourile radiante de uz rezidential, pe care le le gasesti in diferite variante (panouri radiante Dragus, panouri radiante Ecosun, panouri radiante Prima, panouri radiante Sunjoy), fiecare cu particularitatile sale.

In primul rand, achizitia o vei face in functie de buget si de caracteristicile camerei. Panourile radiante comercializate de noi sunt toate de calitate, insa daca vrei o recomandare, panourile radiante cu cel mai bun raport calitate-pret, dupa parerea noastra, sunt panourile radiante Ecosun, panouri radiante produse in Cehia. Le recomandam pentru randamentul lor foarte bun si pentru faptul ca sunt extrem de fiabile.

O alternativa buna, mai ieftina, o reprezinta panourile radiante Dragus. produse in Romania. Se remarca prin simplitate, design modern si eficienta ridicata.

Daca ai de incalzit un spatiu industrial, atunci solutia potrivita o reprezinta panourile radiante industriale. Sunt panouri radiante de puteri mari, concepute special pentru a fi instalate in spatii mai slab izolate, cu inaltimi de peste 3 m. 

Panourile radiante industriale pot fi utilizate in diferite moduri: pentru incalzirea locala a spatiului, pentru incalzirea unui anumit perimetru dintr-un spatiu mai mare sau pentru incalzirea personelor din raza lor de actiune. 

Daca vorbin de un spatiu foarte slab izolat, precum, spre exemplu o terasa deschisa, atunci solutia optima nu o mai reprezinta panourile radiante de care am vorbit anterior, ci lampile cu infrarosu. Lampile cu infrarosu functioneaza tot pe baza de radiatii infrarosii, insa sunt special concepute pentru a concentra o putere mai mare pe o suprafata mai mica a panoului, astfel incat sa se obtina cel mai bun randament in astfel de spatii.

Iar daca faci parte din categoria persoanelor care vor mai mult decat caldura de la un panou radiant cu infrarosu, avem si pentru tine solutia, panourile radiante tablou. Acestea sunt panouri radiante ce au imprimata o imagine pe suprafata acestora, aratand ca niste veritabile tablouri. Daca nu cunosti produsul si il vezi pe perete nu ai cum sa iti dai seama ca este vorba de un sistem de incalzire.

Cum aleg un panou radiant cu infrarosu in functie de putere?

Dimensionarea re prezinta un proces complex, foarte important in acest domeniu. O dimensionare corect face diferenta intre oameni multumiti de panourile radiante achizitionate si oameni dezamagiti. 

Aici nu insist prea mult, pentru ca ti-am pregatit un calculator foarte bun, pe care iti recomand sa il foloseti. Il gasesti AICI.

Iar daca vrei sa ai parte de un consum redus de energie electrica, nici sa nu te gandesti sa folosesti panourile radiante cu infrarosu fara un termostat de ambient care, dupa cum poate stii, acesta tine panoul in functiune doar atat cat este nevoie, mentinand o temperatura constanta in incapere. Termostatele le gasesti in vatianta termostate mecanice, respectiv in varianta termostate electronice (cu fir sau fara fira), fiecare varianta avand atat avantaje cat si dezavantaje. Termostatele mecanice sunt mai fiabile, iar termostatele electronice sunt mai precise.

Important pentru obtinerea celor mai bune performante este si montajul. In cazul panourilor radiante solutia cea mai buna de instalare o reprezinta instalarea pe tavanul incaperii, cat mai central, astfel incat sa se obtina o distributie eficienta a radiatiei in intreg spatiul. Daca doresti mai multe informatii despre montaj ti-am pregatit ACEST ARTICOL.

Panourile radiante cu infrarosu se conecteaza la 220V, cu specificatia ca panourile radiane industriale se pot conecta si la 380V.

Daca ai nevoie de mai multe lamuriri, astept comentariul tau.

Daca vrei sa faci o achizitie, acceseaza MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. Iti garantam livrarea in timp record in Bucuresti. :)

Comentarii