Panouri Radiante Cluj-Napoca. Clujenii pot cumpăra panouri radiante cu infraroșu la preț de producător

Panouri Radiante Cluj-Napoca. Clujenii pot cumpăra panouri radiante cu infraroșu la preț de producător

Dacă ești din Cluj-Napoca și vrei să-ți achiziționezi panouri radiante, trebuie să știi că de la noi poți face o achiziție la preț de producător, ba chiar mai mult, în anumite perioade avem reduceri dea dreptul impresionante, calitatea produselor fiind cea mai bună din piață.

Și pentru că noi ne străduim mereu să oferim clienților cele mai bune servicii, în scopul de da posibilitatea fiecărei persoane interesate de achiziționarea de panouri radiante să-și aleagă panoul potrivit fără consultanță din partea unui angajat al nostru, acest lucru presupunând uneori un anumit timp de așteptare, am creat un calculator special pentru dimensionarea panourilor radiante cu infraroșu, pe care îl găsești la acest link.

Este un calculator foarte bun, pe care te sfătuiesc să îl folosești cu încredere, cu specificația că este creat doar pentru dimensionarea panourilor radiante comercializate de noi, panouri radiante cu anumite specificații tehnice, calitative, cu eficiență ridicată. Există riscul ca dacă vei folosi calculatorul pentru dimensionarea altor panouri radiante să ai surpriza că nu este tocmai în regulă, dat fiind faptul că pe piață se găsesc mai multe tipuri de panouri radiante, unele fiind panouri radiante doar cu numele.

Panouri radiante Cluj-Napoca. Ce panou radiant cu infraroșu să aleg?

În primul rând, trebuie să stabilești natura spațiului pe care îl ai de încălzit, industrial sau rezidențial. Spații rezidențiale există peste tot, însă în orașul Cluj-Napoca, un oraș în care sunt foarte mulți producători, fiind chiar un oraș de top din acest punct de vedere, sunt foarte multe hale industriale.

În cazul în care ai de încălzit un spațiu industrial, cea mai bună variantă o reprezintă panourile radiante industriale, panouri de temperaturi înalte, ce pot fi instalate la înălțimi de peste 3 metri, capabile să încălzească suprafețe semnificative, în funcție de puterea aleasă și gradul de izolație al spațiului.

În cazul în care ai e încălzit un spațiu rezidențial, cea mai bună variantă o reprezintă, binențeles, panourile radiante rezidențiale, pe care le găsești atât în varianta panourilor radiante albe, cât și în varianta panourilor radiante tip tablou.

Dacă te interesează doar partea de încălzire, atunci varianta optimă o reprezintă panourile radiante albe, pe care, pentru a obține cele mai bune performanțe, le vei instala pe tavan, câte unul în încăpere, cu specificația că în camerele de dimensiuni mai mari este posibil să fie nevoie de instalarea a două sau mai multe panouri radiante. Te sfătuiesc să nu faci compromisuri din dorința de a plăti un preț mai mic la achiziție și să-ți achiziționezi panouri de dimensiuni mai mici decât ar trebui sau mai puține panouri decât este necesar, pentru că e posibil să ai o experiență neplăcută, dat fiind faptul că dimensionarea reprezintă un aspect foarte important, iar investiția nu o faci pentru un an sau doi, ci pentru mai mulți ani, poate chiar pentru toată viața.

Probleme pot apărea doar dacă panourile radiante cu infraroșu achiziționate sun subdimensionate. În cazul în care vor fi supradimensionate nu este nicio problemă, dat fiind faptul că odată cu instalarea panourilor se instalează și termostate, cu rol de a opri sistemul de încălzire atunci când temperatura din cameră a atins nivelul dorit, astfel că panoul radiant va funcționa doar atât cât este necesar.

Dacă însă nu te interesează doar partea cu încălzirea, ci ești interesat și de aspect, poți alege un panou radiant tablou, pe care îl poți instala într-o poziție asemănătoare cu instalarea unui tablou obișnuit, cu specificația de a ține const să îl instalezi pe peretele cel mai lung al încăperii, dacă vorbim de o cameră dreptunghiulară și să eviți montarea față în față cu o fereastră, pentru a evita pierderile energetice. 

Panouri radiante Cluj-Napoca. Cum se instalează panourile radiante cu infraroșu?

Ce mai bună variantă de instalare a panourilor radiante cu infraroșu o reprezintă instalarea pe tavan, cât mai pe centrul camerei, acolo unde vorbim de un singur panou în cameră, sau distribuite pe suprafața tavanului, astfel încât să acopere întreaga cameră și să o încălzească cât mai uniform.

Totuși, acolo unde nu se poate, există posibilitatea instalării panourilor radiante cu infraroșu și pe perete, însă este de reținut că în această situație eficiența scade cu aproximativ 20%. În această situație, pentru a maximiza eficiența, este indicat ca panoul să fie instalat la o înălțime de aproximativ 1 m de la podea, iar în cazul în care se dorește instalarea la o înălțime mai mare să se dea o înclinație panoului, de aproximativ 45 grade.

Nu uita de termostat. Termostatul joacă un rol foarte important, rolul său fiind acela de a ține panoul radiant cu infraroșu în funcțiune doar atât cât este necesar. Poartă numele de termostat de ambient, se instalează pe cablul de alimentare al panoului, și întrerupe funcționarea panoului cât temperatura ambientală este cea dorită.

Sunt mai multe tipuri de termostate, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale. Cele mai fiabile sunt termostatele mecanice, însă cele mai precise sunt cele electronice. Pentru cei care vor să scape de cabluri, trebuie știut că există și termostate fără fir, sau termostate wireless, astfel cum se mai numesc.

Și, cum locuitorii orașului Cluj-Napoca sunt niște oameni care țin la aspect, nu mă pot abține să le reamintesc că există și panouri radiante tablou, cu o imagine imprimată pe suprafața acestora, multe persoane făcând confuzie între un astfel de panou și un tablou.

Panouri radiante Cluj-Napoca. Care este prețul unui panou radiant cu infraroșu și cât consumă?

Chiar dacă ești din Cluj-Napoca, un oraș pe care eu îl consider destul de dezvoltat, totuși trăiești în România, care nu este chiar cea mai bogată țară, astfel că, cu siguranță, de interesează prețul și consumul aferente încălzirii cu panouri radiante cu infraroșu.

Prețul unui panou radiant cu infraroșu diferă în funcție de putere și de calitatea acestuia. Astfel că, dacă vrei cele mai bune panouri radiante, îți recomand panourile radiante Ecosun. Deși prețul poate este puțin mai mare decât în cazul altor panouri radiante cu infraroșu, îți spun că merită investiția. Dacă ai de gând să faci investiția pentru puțini ani, atunci poate că te-ai putea îndrepta către ceva mai ieftin, dar dacă vrei să faci o treabă bună pe termen lung nu face compromisuri.

Foarte bune sunt și panourile radiante Dragus.

Prețurile panourilor radiante comercializare de noi le găsești în magazinul nostru online: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/catalog/magazin-online-panouri-radiante-infrarosu-51.

În ceea ce privește consumul, acesta depinde, de asemenea, de puterea panoului și de gradul de izolație al spațiului. O detalierea a consumului sistemului de încălzire cu panouri radiante găsești în acest articol.

Panouri radiante Cluj-Napoca. Cât de repede pot intra în posesia panoului de la plasarea comenzii?

Indiferent că ești din Cluj-Napoca sau din altă localitate din România, livrarea panourilor se realizează, de regulă, de pe o zi pe alta, dat fiind faptul că în zilele noastre firmele de curierat sau dezvoltat foarte mult și lucrează foarte bine.

Știu că poate îți pui întrebarea dacă livrarea prin curier nu este riscantă, existând posibilitatea ca panoul să fie lovit pe perioada transportului. Da, există această posibilitate, dar sunt foarte rare evenimentele de acest tip, cel puțin în cazul firmelor de curierat cu care lucrăm noi, însă ne asumăm integral aceste evenimente, singura pierdere a ta fiind timpul de așteptare până la înlocuirea panoului.

De menționat că există și perioade în care livrarea se realizează mai greu, spre exemplu în perioada cu Black Friday, când firmele de curierat sunt suprasolicitate, existând posibilitatea ca panoul radiant cu infraroșu să ajungă în Cluj-Napoca cu o anumită întârzierea, dar cu puțină răbdare vei intra în posesia lui. Totuși, chiar și în aceste perioade întârzierile reprezintă excepția, nu regula.

Dacă ești din Cluj-Napoca și dorești să îți instalezi panouri radiante cu infraroșu în locuință, ai ajuns unde trebuie, pentru că la noi găsești panouri radiante cu infraroșu de calitate, la prețuri pe care nu le găsești în altă parte, iar livrarea se realizează cu promptitudine. Vezi magazinul nostru online pentru modele, prețuri și comenzi online: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/catalog/magazin-online-panouri-radiante-infrarosu-51.

Comentarii