Panouri Radiante eMAG

Panouri Radiante eMAG

Prin acest articol te anuntam ca suntem parteneri eMAG, astfel ca ai posibilitatea de a comanda produse fie direct din MAGAZINUL NOSTRU ONLINE, fie plasand o comanda pe site-ul emag. Toate panourile radiante comercializate de noi in parteneriat cu eMAG le gasesti aici: panouri radiante eMAG. 

Atat pe site-ul nostru cat si pe site-ul eMAG vei gasi diferite branduri de panouri radiante cu infrarosu: panouri radiante Dragus, panouri radiante Ecosun, panouri radiante Veito si panouri radiante Delex, cu mentiunea ca toate sunt panouri radiante de calitate, cu un raport calitate-pret foarte bun.

Prezentarea tipurilor de panouri radiante cu infrarosu prezente pe eMAG

Panourile radiante Dragus sunt panouri radiante cu infrarosu produse in Romania, cu un randament foarte bune si le vei gasi in varianta panouri radiante albe si panouri radiante tablou. Intre cele doua variante de panouri radiante cu infrarosu nu exista nicio diferenta in ceea ce priveste randamentul, singura diferenta reprezentand-o aspectul acestora, panourile radiante tip tablou avand aspectul unui veritabil tablou de perete, avand imprimate pe partea fronatala o imagine. Referitor la aspect, nici panourile radiante Dragus albe nu arata rau, fiind subtiri, elegante si chiar foarte discrete.

Panourile radiante Ecosun le gasesti, de asemenea, atat pe site-ul nostru, cat si pe site-ul eMAG, numarandu-se printre cele mai calitative panouri radiante cu infrarosu de pe piata romanesca, remarcandu-se prin eficienta ridicata pe care le-o confera termocristalul aplicat pe suprafata acestora, cu rol de intensificare a radiatiei si de marire a suprafetei radiante. Panourile radiante Ecosun sunt produse in Cehia si le gasesti atat in varianta panouri radiante rezidentiale, cat si in varianta panouri radiante industriale, potrivite pentru incalzirea halelor industriale si a altor spatii cu inaltimea mai mare de 3m. Panourile radiante Ecosun de uz rezidential le poti achizitiona atat pe culoare alba, cat si pe culoare maro.

Daca ai de incalzit un spatiu foarte slab izolat, sau o terasa inchisa sau deschisa, o incalzire eficienta se poate realiza folosind panourile radiante tip lampa, produse pe care le gasesti inclusiv pe site-ul eMAG, in varianta panouri radiante Vito si panouri radiante Delex. Toate sunt panouri radiante de calitate, insa fiecare vine cu anumite functie si binenteles, cu preturi diferite. Poti alege intre o lampa cu infrarosu simpla de 2500w, sau o lampa cu infrarosu cu trepte de putare. Daca vrei ceva mai performant, iti recomanda lampa cu infrarosu Veito Blade, care vine cu un termostat electronic incorporat, cu rol de schimbare a treptei de putere in functie de temperatura setata si de temperatura din camera, aceasta functie reducand semnificativ consumul de energie electrica, confortul creat fiind pe masura. Totodata, lampa cu infrarosu Veito Blade este special conceputa pentru a putea fi instalata in spatii cu umiditate ridicata, cum sunt spre exemlu baile, avand un factor ridicat de protectie la umiditate.

Panouri radiante recomandate

Daca ai un buget redus, pentru incalzirea spatiilor rezidentiale iti recomand panourile radiante Dragus, iar pentru incalzirea spatiilor industriale si a celor slab izolate iti recomand panourile radiante Delex. Insa, daca dispui de un buget mai mare si vrei sa faci cea mai buna achizitie, iti recomand panourile radiante Ecosun, atat pentru incalzirea spatiilor rezidentiale, in varianta panouri radiante rezidentiale, cat si pentru incalzirea spatiilor industriale, in varianta panouri radiante industriale, iar pentru incalzirea spatiilor slab izolate iti recomand panourile radiante Veito.

Referitor la modalitatea de plata, pe site-ul nostru ai doua posibilitati: plata prin ordin de plata sau plata ramburs la curier. Daca doresti plata cu card online sau plata cu cardul in rate fara dobanda, ai posibilitatea de a achizitiona panouri radiante de la noi beneficiind de aceasta metoda de plata plasand o comanda pe site-ul eMAG. Toate panourile radiante comercializate de noi in parteneriat cu eMAG le gasesti AICI. 

Totodata, consider necesar sa subliniez si faptul ca promotiile la panouri radiante cu infrarosu pot fi diferite pe site-ul eMAG fata de site-ul nostru. Astfel ca, daca vei constata o promotie pe site-ul nostru la unele dintre panourile radiante cu infrarosu, nu inseamna automat ca aceasta promotie se afla si pe site-ul eMAG, sau invers, ofertele fiind independente unele de altele. 

In fine, poti comanda cu incredere panouri radiante cu infrarosu atat din MAGAZINUL NOSTRU ONLINE, cat si de pe site-ul emag. Toate panourile radiante comercializate de noi in parteneriat cu eMAG le gasesti aici: panouri radiante eMAG. 

Comentarii