Panouri Radiante cu Infrarosu. Sfatul medicului

Panouri Radiante cu Infrarosu. Sfatul medicului

Acest articol este realizat pe baza raspunsului medicului Dr. Balcan Anisoara, medic indrumator pe forumul forum.romedic.ro, la comentariul d-lui Deznan Toni, utilizator in cadrul acestui forum. Ideea elaborarii acestui articol a luat nastere in urma comentariilor primite la cateva postari de ale noastre pe pagina de FACEBOOK (https://www.facebook.com/panouriradianteinfrarosii), prin care oamenii au catalogat panorile radiante cu infrarosu ca fiind generatoare de efecte negative pentru organismul uman.

Este o gandire neconforma cu realitatea, efectele produse de panourile radiante cu infrarosu asupra organismului uman fiind pozitive.

Cititi in continuare discutia de pe forum:

Buna ziua, Am o problema si va rog sa ma lamuriti daca gresesc cumva. Am achizitionat un aparat de incalzit cu infrarosu in dormitor (consuma energie electrica). E un sistem foarte confortabil si trebuie sa recunosc ca de la instalarea lui dorm foarte bine. Dupa citeva saptamini am observat ca memoria mea o ia razna si vederea e tot mai slaba (dimineata ma scol cu ochii umflati). Deci mi-a scazut puterea de concentrare si uit lucruri foarte recente. Adevarul este ca eu ma confrunt cu niste boli acumulate in timp. Mi-am pierdut un rinichi (rinichiul drept), am virusul Bsi D si am probleme cu somnul, sau mai bine zis, aveam. Am dureri mari de cap la ceaiul de Menta si la Silimarina. Tratamentele pentru ficat sunt aceleasi de ani de zile si nu iau nimic in plus. Cred ca numai de la razele cu infrarosu mi se trage. Va rog ajutati-ma.Va multumesc.

Spune dl. Deznan Toni, utilizator al forumului forum.romedic.ro.  

Razele infrarosii sunt o parte din lumina naturala a Soarelui, sunt o forma de energie radianta utilizata mult in medicina datorita multiplelor efecte benefice asupra organismului, printre care : ajuta sistemul imunitar, reduce durerea, grabeste cicatrizarea ranilor, ajuta la o mai buna oxigenare a tesuturilor etc.. Deci nu acestea iti produc probleme. Spui ca ai ramas cu un singur rinichi si ca dimineata te trezesti cu ochii umflati...Cand ai facut ultima data teste renale ca sa vezi cum functioneaza rinichiul ramas? Si nu ceaiul de menta si silimarina iti dau dureri mari de cap. E posibil ca tot de la rinichi sa ti se traga, sau chiar de la ficat. Deci, sfatul meu este sa faci din nou analizele pentru rinichi si ficat si o ecografie ca sa vezi cum mai stai. Si de asemeni, foarte important este sa respecti regimul alimentar prescris. Numai bine!

Raspunde d-na dr. Balcan Anisoara, indrumator in cadrul forumului forum.romedic.ro. Sursa: http://forum.romedic.ro/.

Cititi si articolul dedicat radiatiilor infrarosii de unda lunga (radiatii ce stau la baza incalzirii cu panouri radiante cu infrarosu): https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/radiatii-infrarosii-de-unda-lunga/ 

Modele si preturi panouri radiante cu infrarosu gasiti aici: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/magazin/.

Comentarii