Panouri Radiante Constanța

Panouri Radiante Constanța

Da, comercializăm panouri radiante cu infraroșu inclusiv în Constanța, livrarea realizând-o foarte repede, de regulă de pe o zi pe alta.

Dacă ai de încălzit o pensiune sau o casă de vacanță din Constanța, poți fi sigur că încălzirea cu panouri radiante cu infraroșu reprezintă o foarte bună variantă, cu ele având posibilitatea să încălzești individual fiecare cameră, cu atașarea unui termostat fiecărui panou.

Am făcut această precizare deoarece, de regulă, în Constanța cei mai mulți turiști vin vara, iarna venind probabil foarte puțini turiști, astfel că poate nu este nevoie să încălzești întreaga pensiune sau întregul hotel, în condițiile în care doar una sau două camere sunt locuite. De asemenea, poate vrei să menții pe perioada iernii doar o temperatură pentru a evita înghețul și deteriorarea locuinței și obiectelor din interiorul acesteia, panourile radiante reprezentând varianta optimă și pentru o astfel de aplicație.

Asta nu înseamnă că în Constanța panourile radiante se folosesc doar pentru încălzirea caselor de vacanță și a pensiunilor, acesta reprezentând o variantă foarte bună pentru încălzirea oricărei locuințe, fiind foarte eficiente, ușor de instalat, cu aspect plăcut și cu efecte benefice pentru sănătatea utilizatorilor.

Pentru o comandă online poți accesa magazinul nostru online cu panouri radiante: CLICK AICI. Dacă nu știi ce panou radiant să alegi, folosește calculatorul pe care ți-l punem la dispoziție: CLICK AICI.

Panouri Radiante Constanța. Cum funcționează panourile radiante cu infraroșu?

Panourile radiante cu infraroșu funcționează pe principiul încălzirii solare, încălzind exact invers față de aeroterme sau alte sisteme de încălzirea prin convecție, care încălzesc în primă fază aerul, pierderile de căldură fiind destul de mari.

Astfel, panourile radiante cu infraroșu, soluția optimă de încălzire pentru locuitorii din județul Constanța, încălzesc, cu ajutorul radiațiilor infraroșii pe care le degajă, cu prioritate corpurile din cameră, acestea din urmă emanând la rândul lor căldură, încălzirea aerului realizându-se indirect, pierderile de căldură fiind astfel reduse la minim.

Folosind panourile radiante cu infraroșu pentru încălzirea locuinței vei scăpa de diferența mare de temperatură dintre podea și tavan, astfel că vei reduce semnificativ pierderile prin tavanul încăperii, care, de regulă, sunt foarte mari, dat fiind faptul că tavanul reprezintă peretele cu suprafața cea mai mare dintr-un spațiu.

Totodată, vei avea o temperatură uniformă în cameră și vei scăpa de aerul uscat, care vine la pachet cu aparatele de încălzire pe convecție.

Panouri Radiante Constanța. Panourile radiante cu infraroșu sunt periculoase pentru sănătate?

În nici un caz. Ceea ce se vehicula cu ceva timp în urmă despre panourile radiante cu infraroșu reprezintă doar un mit, așa că locuitori ai orașului Constanța puteți sta liniștiți din acest punct de vedere.

Radiațiile infraroșii au o lungime de undă de 4-14 microni, comparativ cu microundele, care au 500 de microni.

De menționat că panourile radiante sunt folosite și în scop terapeutic, având foarte multe efecte benefice pentru sănătate. De asemenea, se folosesc inclusiv în saune.

Panourile radiante sunt recomandate inclusiv pentru astmatici sau pentru persoanele alergice la praf, dat fiind faptul că acestea nu antrenează praful din cameră.

Mai multe despre efectele benefice ale panourilor radiante cu infraroșu găsești în acest articol: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/blog/panouri-radiante-infrarosu/panouri-radiante-infrarosu-sfatul-medicului.

Panouri Radiante Constanța. Unde putem folosi panouri radiante cu infraroșu?

Panourile radiante cu infraroșu se pot folosi pentru încălzirea oricărui tip de spațiu: case de locuit, hale industriale, școli, grădinițe, spitale, biserici etc.

De asemenea, panourile radiante cu infraroșu pot fi folosite inclusiv pentru încălzirea spațiilor exterioare, precum terasele și foișoarele, cu specificația că pentru aceste aplicații optime sunt lămpile cu infraroșu, panouri radiante cu un element încălzitor care atinge o temperatură foarte ridicată, emanând radiație infraroșie cu intensitate mare.

Cum în Constanța sunt foarte multe terase, mă gândesc că deținătorii acestora vor fi plăcut surprinși de existența unei soluții eficiente pentru încălzirea lor.

Totodată, pentru încălzirea spațiilor industriale recomandăm panourile radiante industriale, specifice pentru încălzirea acestor spații, fiind capabile să încălzească eficient chiar instalate la o înălțime de 5 m de la podea.

Este important de știut că panourile radiante cu infraroșu dau o căldură care se simte în încăpere și de la 2-3 m din primele 4 minute, astfel că pot fi folosite și pentru încălzirea locală (a unui anumit perimetru dintr-un spațiu mai mare), cu specificația că este necesar ca în acest caz să instalezi un panou de putere mai mare, în funcție de temperatura ambientală din spațiul în care se află perimetrul ce se dorește a fi încălzit.

Panouri Radiante Constanța. Avantajele panourilor radiante cu infraroșu

Panourile radiante cu infraroșu încălzesc rapid, cu un randament de aproape 100%, fiind capabile să facă față indiferent de gradul de izolație al spațiului, important fiind să se alegi panoul potrivit, atât din punct de vedere al tipului și brand-ului, cât și din puncte de vedere al puterii. Astfel, dacă nu știi ce să alegi, ți-am pus la dispoziție un calculator, pe care în găsești AICI.

Referitor la montajul panourilor radiante cu infraroșu, acesta reprezintă o simplă formalitate. Se amplasează panoul radiant pe tavan sau perete, la fel ca pe un tablou, se instalează termostatul, se bagă în priză și asta e tot. Ca poziție de instalare, cea mai bună variantă o reprezintă instalarea pe tavan.

Totodată, panourile radiante sunt benefice pentru sănătate, dat fiind faptul că au la bază radiațiile infraroșii, renumite pentru efectele sale benefice pentru organismul uman.

De asemenea, acestea nu usucă aerul și nu antrenează praful din încăpere, căldura degajată fiind foarte plăcută.

Pot fi folosite pentru încălzirea oricărui tip de spațiu, atât ca unică metodă de încălzire, cât și ca modalitate de încălzirea alternativă.

Este de remarcat și faptul că panourile radiante cu infraroșu au o durată mare de viață, reprezentând o adevărată investiție, cu condiția să alegi brand-ul potrivit. Astfel, dacă ești din Constanța și cauți o metodă de încălzire eficientă, panourile radiante cu infraroșu reprezintă soluția ideală.

Mai multe despre avantajele panourilor radiante cu infraroșu găsești în acest articol: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/blog/panouri-radiante-infrarosu/avantajele-incalzirii-cu-panouri-radiante-cu-infrarosu.

Pentru o comandă online poți accesa magazinul nostru online cu panouri radiante: CLICK AICI. Dacă nu știi ce panou radiant să alegi, folosește calculatorul pe care ți-l punem la dispoziție: CLICK AICI.

Comentarii