Producător Panouri Radiante cu infraroșu. Cumpără panouri radiante la preț de producător

Producător Panouri Radiante cu infraroșu. Cumpără panouri radiante la preț de producător

Cauți producător panouri radiante cu infraroșu sau vrei să-ți cumperi panouri radiante cu infraroșu la preț de producător? Ai nimerit unde trebuie. La noi găsești panouri radiante, rezidențiale și industriale, precum și lămpi cu infraroșu la prețuri fără concurență pe piața românească, astfel că te invităm să vizitezi magazinul nostru online, unde poți plasa foarte ușor, la orice oră o comandă online: CLICK AICI.

Nu știi ce panou radiant să comanzi? Nu este nicio problemă. Am realizat un calculator special pentru realizarea dimensionării panourilor radiante cu infraroșu, astfel că poți stabili singur care este panoul potrivit pentru camera ta. Calculatorul îl găsești AICI. De menționat că acest calculator este conceput special pentru panourile radiante comercializate de noi, panouri caracterizate prin eficiență ridicată și fiabilitate.

Producător panouri radiante cu infraroșu. Ce tipuri de panouri radiante cu infraroșu poți comanda de la noi?

La noi găsești panouri radiante rezidențiale, albe sau tip tablou, panouri radiante industriale și lămpi cu infraroșu. Toate la preț de producător.

Panourile radiante rezidențiale sunt concepute special pentru încălzirea spațiilor rezidențiale (locuințelor), suprafața acestora atingând o temperatură de 90-120 grade C. Cele mai des utilizate sunt panourile radiante clasice, de culoare albă, însă pentru cei care vor mai mult de la panoul radiant, există și varianta panouri radiante tablou, cu un peisaj imprimat pe suprafața acestora, cu un aspect deosebit.

Panourile radiante industriale sunt concepute special pentru spațiile industriale (halele industriale), au un aspect specific, însă unele persoane le folosesc și la încălzirea spațiilor rezidențiale slab izolate și sunt mulțumite de rezultatele obținute. Aceste panouri electrice conțin mai multe elemente încălzitoare, foarte calitative, astfel încât să reziste la temperaturi înalte pentru multe ore de funcționare.

Spre deosebire de panourile radiante rezidențiale, panourile radiante industriale se încălzesc la temperaturi de peste 300 grade și pot fi instalate pe tavanul încăperii, la o înălțime de peste 3 m. În ceea ce privește panourile radiante rezidențiale înălțimea maximă pentru instalare este de maxim 3 m de la podea.

În ceea ce privește lămpile cu infraroșu, acestea sunt o specie de panouri radiante cu infraroșu, cu elementul încălzitor din carbon sau halogen, fiind utilizate, în general, pentru încălzirea spațiilor slab izolate, putând fi, de asemenea, folosite inclusiv pentru încălzirea teraselor, atât a celor închise, cât și a celor deschise. Cele mai calitative sunt lămpile cu infraroșu pe carbon, pentru acest motiv costul de achiziție al acestora fiind ceva mai ridicat.

Toate tipurile de panouri radiant cu infraroșu pot fi folosite atât pentru încălzirea integrală a spațiului, cât și pentru încălzirea locală, spere exemplu a spațiului în care se află biroul sau un anumit punct de lucru. De menționat că există și panouri radiante pentru încălzire locală, de joasă temperatură, care se utilizează doar pentru încălzirea unui perimetru restrâns sau a persoanei aflate în imediata apropierea acestora. O variantă de utilizarea a acestor tipuri de panouri o reprezintă instalarea în sălile de conferință pe spătarul băncii din față pentru încălzirea persoanei aflate în apropierea acestora. Aceste panouri radiante nu se folosesc pentru încălzire ambientală.

Producător panouri radiante cu infraroșu. Care sunt cele mai bune panouri radiante cu infraroșu?

Suntem siguri că nu cauți orice producător de panouri radiante cu infraroșu, ci un producător care îți poate oferi panouri radiante de calitate. La noi găsești panouri radiante de calitate la preț de producător, toate panourile radiante comercializate de noi fiind panouri cu renume în piața românească, ce se comercializează de foarte mulți ani, fiind prezente deja în casele a foarte mulți români.

Și pentru a-ți face o recomandare completă, dacă te interesează cea mai bună calitate, îți recomandăm panourile radiante Ecosun, panouri radiante importate din Cehia, de o calitate deosebită, fiind foarte eficiente și fiabile în același timp. Astfel, de la noi poți achiziționa panouri radiante Ecosun la preț de producător, iar livrarea o realiză foarte repede, de regulă de pe o zi pe alta.

Producător panouri radiante cu infraroșu. Care este principiul de funcționare și cum se instalează?

Panourile radiante cu infraroșu încălzesc pe bază de radiație infraroșie și funcționează folosind același principiul ca al încălzirii solare, transferând căldura obiectelor din raza de acțiune, încălzirea aerului realizându-se de obiectele încălzite în prealabil. Finalitatea este încălzirea aerului.

Există un mit în sensul că panourile radiante încălzesc doar obiectele iar aerul rămâne rece. Nu este adevărat, principiul de funcționare fiind exact cel descris mai sus. Este posibil să nu se reușească încălzirea aerului doar dacă încăperea este foarte prost dimensionată iar panourile radiante instalate sunt subdimensionate.

În ceea ce privește montajul, după cum recomandă orice producător de panouri radiante cu infraroșu, cel mai indicat este a instala panourile radiante pe tavanul încăperii, indiferent de tipul acestuia, rezidențial sau industrial. Prin instalarea pe tavan se obțin performanțe maxime, însă, pentru cei ce nu au posibilitatea unei astfel de instalări se pot monta și pe un perete lateral al încăperii, cu riscul reducerii eficienței cu aproximativ 20%.

De regulă, clienții care își achiziționează panouri radiante tablou le instalează pe perete, având în vedere că aceste panouri au și rol de tablou, fiind dispuși să facă un compromis cu privire la eficiență pentru a câștiga la capitolul aspect.

Pentru cei care doresc să realizeze instalarea pe un perete lateral, producătorii de panouri radiante recomandă instalarea la o înălțime de aproximativ 1 m-1,2 m de podea, iar în cazul instalării la o înălțime mai mare se recomanda înclinarea panoului la un unghi corespunzător, astfel încât panoul să radieze spere centrul încăperii, de regulă de 45 grade.

De asemenea, orice producător de panouri radiante cu infraroșu recomandă atașarea unui termostat panoului radiante, aparat cu rol de a controla temperatura din cameră, acesta oprind panoul atunci când temperatura ambientală atinge nivelul dorit, respectiv oprind panoul când temperatura ambientală scade sub nivelul dorit.

În ceea ce privește numărul de panouri radiante cu infraroșu ce se instalează într-o cameră, se poate instala un singur panou radiant sau, în camerele de dimensiuni mai mari, două sau mai multe. În cazul în care se instalează un singur panou radiant cu infraroșu, acesta se montează cât mai spre centrul încăperii, iar în cazul în care se instalează două sau mai multe panouri radiante, acestea se instalează proporționat pe suprafața tavanului sau a peretelui, astfel încât să se asigure încălzirea uniformă a camerei.

Producător panouri radiante cu infraroșu. Cât consumă și ce preț au panourile radiante?

Prețul și consumul de energie diferă de la producător la producător. Astfel, dacă vei alege un panou radiant cu infraroșu de calitate va trebui să plătești mai mult pentru achiziție, însă suma achiziționată se va amortiza în timp, dat fiind faptul că eficiența acestuia este superioară unui panou radiant de o calitate inferioară. Totodată, este important de știut că un panou radiant de calitate este mult mai fiabile, astfel că nu va trebui să îl schimbi ducă câțiva ani, investiția putând fi făcută chiar pentru toată viața.

Făcând o simulare a consumului, un panou radiant Ecosu sau un panou radiant Dragus de 850w, instalat într-o cameră de 12 mp, cu izolație medie, va consuma pe lună aproximativ 150 lei, pentru menținerea constantă a unei temperaturi de aproximativ 22-23 grade C.

Producător panouri radiante cu infraroșu. Diferența dintre un panou radiant cu infraroșu și un convector

Convectorul încălzește prin convecție, încălzirea realizându-se de jos în sus, încălzind cu prioritate aerul rece aflat în partea de jos a încăperii, iar panourile radiante cu infraroșu încălzesc de sus în jos, transferând căldura obiectelor din încăpere. Astfel, spre deosebire de încălzirea prin convecție, în cazul încălzirii cu panouri radiante cu infraroșu pierderile de căldură sunt mult mai mici, locuința fiind încălzită uniform.

Un alt beneficiul al încălzirii cu panouri radiante cu infraroșu este că nu usucă aerul, fiind foarte benefică pentru sănătate, radiațiile infraroșii având o multitudine de efecte terapeutice.

Dacă ești în căutarea unui producător de panouri radiante cu infraroșu, pentru că vrei să faci o achiziție la preț de producător, vizitează magazinul nostru și plasează o comandă online pentru a beneficia de prețuri fără concurență pe piața românească: https://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/catalog/magazin-online-panouri-radiante-infrarosu-51.

Comentarii