De ce recomandam Panourile Radiante Ecosun?

De ce recomandam Panourile Radiante Ecosun?

1. Pentru ca sunt panourile radiante cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca, fiind testate ani de zile pe piata vest-europeana;

2. Prezinta RANDAMENT MAXIM, avand suprafata granulara, prin depunerea de TERMOCRYSTAL (marca inregistrata FENIX), ce favorizeaza marirea cu aproximativ 2,5 ori a suprafetei active a panoului. Puterea radianta in infrarosu este direct proportionala cu marimea suprafetei active a panoului, astfel ca Panourile radiante ECOSUN au cel mai bun raport radiant/convectie, comparativ cu panourile radiante cu suprafata fina sau cu panourile radiante cu suprafata din sticla.

3. Panourile Radiante Ecosun distribuie uniform radiatia, avand raza de actiune circulara (practic 180°), datorita faptului ca inclusiv partile laterale incalzesc radiant, avand depunere de TERMOCRYSTAL.

4. Panourile Radiante ECOSUN respecta cu strictete normele de securitate europene IEC 60 335, care reglementeaza ca suprafata (ce poate fi atinsa) sa nu depaseasca 110 °C , pentru aparatele de incalzire in spectru non-vizibil (cum sunt panourile radiante) folosite in locuinte. In principal, panourilor produse in Asia nu respecta aceste norme si cerinte de siguranta si securitate.

5. Panourile Radiante Ecosun au partea frontala acoperita pe ambele fete cu o pelicula. In interior este acoperita cu Thermoquartz, material special care asigura absorbtia maxima a caldurii de la elementul incalzitor, iar partea exterioara este acoperita cu o substanta ce creste semnificativ eficienta, numita Thermocrystal. Suprafata exterioara finisata cu Thermocrystal se bazeaza pe cristale de cuart, care se evidentiaza la prima vedere printr-o trasatura caracteristica, ce contribuie la o suprafata cu aspect granulat a panoului. Aceasta tehnologie este cheia care asigura o emisie semnificativ sporita a radiatiilor infrarosii. In concret, panoul are o suprafata de transfer de 2,5 ori mai mare, in comparatie cu o suprafata neteda de aceleasi dimensiuni. Pentru a verifica acest aspect, specialistii de la Fenix, producatorul panourilor radiante Ecosun, au facut teste comparative cu alte marci de panouri concurente aflate pe piata. In final, au concluzionat ca panourile radiante Ecosun au un randament cu mult mai bun si evident, un consum mai redus decat panourile cu suprafata neteda. Ambele substante, atat Thermoquartz-ul, cat si Thermocrystal-ul sunt marci inregistrate Fenix, care in afara de caracteristicile mentionate mai sus, garanteaza panoului o durata de viata indelungata, pastrandu-si estetica si parametrii tehnici stabiliti.

6. Panourile Radiante Ecosun sunt acoperite cu vopsele ce nu sunt daunatoare sanatatii si au garantata stabilitatea culorii sub sarcina termica.

7. Panourile radiante Ecosun prezinta o durata mare de viata. Ca drept dovada nu ni s-a intors niciun panou defect.

Comanda Acum Online Panouri Radiante Ecosun: Click Aici

Comentarii